Welt

10 creatieve ideeën voor de 93e Saoedische Nationale Dag voor scholen

أفكار إبداعية لليوم الوطني السعودي

Er zijn een oneindig aantal creatieve ideeën voor de Saoedische Nationale Dag op school 1444… die gemakkelijk ter plaatse kunnen worden geïmplementeerd; Om van deze dag een herinnering te maken die voor altijd in uw hoofd en hart gegrift zal blijven. In de volgende paragrafen zullen we veel ideeën leren kennen die u misschien leuk vindt.

Artikel inhoud

 • 1 Creatieve ideeën voor de 93e Nationale Feestdag

 • 2 beste ideeën om de 92e Saoedische nationale feestdag te vieren

 • 3 eenvoudige ideeën voor de viering van de 93e Nationale Dag

Creatieve ideeën voor de 93e Nationale Feestdag

Nu de Nationale Feestdag in het Koninkrijk nadert, wil je misschien verschillende…

Nationale Dag Ideeën

Waar we naar zullen verwijzen in de volgende punten:

 1. Het organiseren van culturele wedstrijden voor volwassenen en kinderen die verband houden met het erfgoed van het Koninkrijk, en via deze wedstrijden kunt u meer te weten komen over de belangrijkste historische gebeurtenissen die verband houden met de Nationale Feestdag, evenals de geschiedenis van de eenwording van Saoedi-Arabië.

 2. Het houden van artistieke wedstrijden die geschikt zijn voor zowel volwassenen als kinderen… door het spelen van volksliederen die populair zijn in het Koninkrijk Saoedi-Arabië, en het reciteren van poëzieverzen die de kracht van het behoren tot het thuisland aangeven.

 3. Saoedische vlaggen hijsen… en straten en openbare plaatsen ermee versieren. Het is ook mogelijk om ze in huizen op te hangen om deze belangrijke nationale gelegenheid te vieren… naast de mogelijkheid om ze op de muren van huizen en balkons te plaatsen.

 4. Het bezoeken van openbare parken en tuinen… in combinatie met het dragen van het Saoedische uniform, dat wit en groen is… naast de mogelijkheid om tegelijkertijd vlaggen te dragen, deze naar boven te heffen en ermee te zwaaien.

 5. Neem deel aan tentoonstellingen en feesten die speciaal op deze dag zijn voorbereid met het oog op viering… en die kunnen worden uitgezonden en gedeeld via verschillende sociale media.

 6. Het opsteken van witte en groene ballonnen… omdat ze tot de kleuren behoren die zijn opgenomen in de vlag en het uniform van het Koninkrijk Saoedi-Arabië… om de Nationale Dag te vieren en het gevoel van nationale trots en eenheid nieuw leven in te blazen.

 7. Het is mogelijk om kleding te dragen die wit en groen combineert.

 8. Het bereiden van voedsel en verschillende maaltijden en het presenteren ervan aan individuen op witte en groene borden is een van de aspecten van het vieren van de Saoedische Nationale Dag.

 9. Het uitdelen van kant en klare snoepjes aan familieleden, buren en vrienden is één van de feestelijke aspecten… die in de eerder genoemde gerechten verwerkt kunnen worden.

 10. Het versturen van berichten en felicitatietelegrammen naar uw naasten… naast het helpen van kinderen bij het tekenen en kleuren van de Saoedische vlag en de slogan van de Nationale Dag, met de zinsnede “We Dream and Achieve.”

Lees ook: Hoe lang duurt het nog tot de Saoedische Nationale Dag?


De beste ideeën voor het vieren van de 92e Saoedische Nationale Dag


De beste ideeën voor het vieren van de Saoedische nationale feestdag

Naast

Creatieve ideeën voor de 93e Saoedische Nationale Dag

Eerder gepresenteerd… We wijzen erop dat er nog meer ideeën zijn die u misschien leuk vindt, en die we u als volgt zullen presenteren:

Wallpapers van de Saoedische nationale feestdag

 • Folkloreshows kunnen door het hele koninkrijk worden gehouden.

 • Soms kunt u enkele eenvoudige geschenken voorbereiden die afhankelijk zijn van het gebruik van gekleurd papier en karton, en deze aan kinderen op scholen en verschillende onderwijsinstellingen presenteren. Om vreugde en geluk in hun hart te brengen.

 • Veel mensen die in Saoedi-Arabië wonen, spelen het volkslied in winkels, winkelcentra en winkels, en hetzelfde gebeurt thuis als een manier om deze belangrijke nationale gelegenheid te vieren.

 • Memorizers van de Heilige Koran worden geëerd in combinatie met de Saoedische Nationale Dag… om het geloof in de zielen en de liefde voor het vaderland te consolideren in de harten van burgers, zowel jong als oud.

 • Het uitbetalen van incentives en bonussen aan burgers… naast het doen van aanbiedingen voor producten en diensten gedurende de maand september; Viering van de nationale feestdag in het Koninkrijk Saoedi-Arabië.

 • Het houden van ceremoniële vertoningen die verband houden met het tentoonstellen van het erfgoed van het koninkrijk.

 • Het houden van vuurwerk en vuurwerkshows… gelanceerd in de lucht van Saoedi-Arabië, die altijd de aandacht van mensen trekken en vreugde in hun hart brengen.

 • Het organiseren van culturele reizen, waaronder het bezoeken van historische plaatsen in het Koninkrijk Saoedi-Arabië, is een van de beschikbare ideeën voor het vieren van de Saoedische Nationale Dag.

 • Er worden korte documentaires getoond waarmee je meer te weten kunt komen over de geschiedenis van het koninkrijk, maar ook over de prestaties van de koningen die het door de eeuwen heen hebben geregeerd.

 • Het eren van degenen die ijverig zijn in hun werk en op academisch niveau en vooraanstaande mensen op veel gebieden is een van de vormen van vieringen die het Koninkrijk Saoedi-Arabië bij die gelegenheid met het oog op de viering organiseert.

 • Uitdelen van cadeaus die speciaal voor deze dag bedoeld zijn… meestal verpakt in wit en groen papier, en ook cadeaus met het eerder genoemde logo van de Saoedische Nationale Dag.

Lees ook: Schoolideeën voor het vieren van de Saoedische Nationale Dag


Eenvoudige ideeën voor de viering van de 93e Nationale Feestdag


Eenvoudige ideeën voor de viering van de Saoedische nationale feestdag

In aanvulling op

Creatieve ideeën voor de 93e Saoedische Nationale Dag

Waar we in de vorige paragrafen over hebben geleerd. We ontdekken dat er meer ideeën zijn die je leuk kunt vinden, waarover we via het volgende zullen leren:

 • Het spelen van nationale liederen op straat en op pleinen behoort tot de vormen van vieringen die in het Koninkrijk plaatsvinden.

Deel Nationale Kinderdag

 • Het houden van patriottische toespraken en lezingen waarin wordt gewezen op het belang van het behoren tot het thuisland… via schoolradiostations en het spelen van enthousiaste liedjes en volksliederen behoren tot de ideeën die gemakkelijk ter plaatse kunnen worden geïmplementeerd.

Gezichtstekeningen voor nationale feestdag

 • Het houden van seminars en vieringen, waarbij onder meer wordt gesproken over de prestaties waarvan Saoedi-Arabië getuige is geweest… wat de geest van het behoren tot het thuisland in de harten van jonge mensen zou vergroten.

Deel Nationale Kinderdag

 • Jonge mensen trainen om cultureel bewustzijn te verspreiden op deze speciale dag… en leren hoe ze het hoofd kunnen bieden aan terrorisme en alle pogingen die gericht zijn op het saboteren van de veiligheid en de veiligheid, of die de vooruitgang die het land heeft geboekt negatief kunnen beïnvloeden.

Gezichtstekeningen voor nationale feestdag

 • Het uitdelen van geschenken aan kinderen, die kunnen verschijnen in de vorm van kleine kaartjes met het woord Nationale Dag… of hangende borden met veel nationale uitdrukkingen die scholen en openbare plaatsen versieren.

Deel Nationale Kinderdag

 • Kleine vlaggetjes op een kartonnen bord plaatsen en deze uitdelen aan kinderen in het Koninkrijk Saoedi-Arabië, zowel op scholen als op openbare plaatsen. Omdat het een van de eenvoudige acties is waarop kan worden vertrouwd om hun geest van verbondenheid met het thuisland te ontwikkelen.

Deel Nationale Kinderdag

 • Het uitdelen van kleine en gevarieerde snoepjes aan kinderen, naast de mogelijkheid om foto’s van de heerser van het koninkrijk Saoedi-Arabië op openbare plaatsen op te hangen; Als een van de ideeën die de viering van deze gelukkige nationale gelegenheid aangeven.

Mohammed Hosny

السابق
Hoe lang duurt het tot Saoedische Nationale Dag 93? Wanneer is de Saoedische Nationale Dag?
التالي
Xanax-tabletten: indicaties voor gebruik en bijwerkingen

اترك تعليقاً