Geneesmiddel

35 van de zekere tekenen van zwangerschap bij een jongen, en hoe weet ik dat ik zwanger ben

35 van de zekere tekenen van zwangerschap bij een jongen, en hoe weet ik dat ik zwanger ben

Wanneer een vrouw verneemt dat ze zwanger is, verlangt ze ernaar het geslacht van de pasgeborene te weten, en wacht ze ongeduldig om haar pasgeborene in haar armen te houden, en omdat ze in de eerste maanden niet in staat is het geslacht van de pasgeborene te weten te komen door middel van onderzoeken en tests. Zijn de signalen correct?


Een zeker teken van RamHet geslacht van de pasgeborene kan van de vierde maand tot de vijfde maand wetenschappelijk bekend worden gemaakt door middel van een echografie.

Er zijn echter veel uitspraken wijd verspreid die de aanwezigheid van tekenen van zwangerschap bij een recent kind bevestigen, waarvan sommige waar zijn, en sommige verkeerd.

Mis ook niet: Tekenen van zwangerschap bij een jongen via urine


1- Ernstige misselijkheid in de ochtend


Een van de tekenen die wijzen op de geboorte van een jongen, maar daar is nog geen wetenschappelijk bewijs voor. Integendeel, deze ochtendmisselijkheid treedt op als gevolg van de invloed van sommige hormonen, naast het feit dat misselijkheid in het algemeen een symptoom is van zwangerschap.


2- Heldere huid


Er wordt gezegd dat de heldere en frisse huid van de moeder tijdens de eerste maanden van de zwangerschap het bewijs is van de zwangerschap van een jongen, evenals van de gezondheid van het haar van de moeder, omdat zwangerschap ervoor zorgt dat de oliën in het haar toenemen, en de verspreiding van acne in de huid, dus de afwezigheid van acne is een bewijs van zwangerschap bij een jongen.

Het is echter een gerucht, omdat er geen verband bestaat tussen zwangerschap bij een jongen en een toename van de frisheid van de huid en de gezondheid van het haar, omdat tijdens de zwangerschap bij beide geslachten een verstoring optreedt in de hormonen bij de vrouw.


3- Lage buikvorm


Sommigen geloven dat de uitwendige vorm van de buik anders is bij het dragen van een jongen dan tijdens de zwangerschap van een meisje.

In werkelijkheid verschilt de vorm van de buik tijdens de zwangerschap echter van vrouw tot vrouw, en dit houdt geen verband met het geslacht van de baby, maar hangt eerder af van vele andere factoren, waaronder: gewichtstoename, de kracht van de spieren van de baby, de zwangere vrouw, de vorm van de baarmoeder, behendigheid, de aard van het lichaam en andere factoren.


4- Verander de kleur van urine


Sommige vrouwen hebben tijdens de zwangerschap een donkere urinekleur en denken dat dit komt doordat ze een jongen dragen, maar daar is geen wetenschappelijk bewijs voor.

Omdat de veranderende kleur van de urine tijdens de zwangerschap wordt beïnvloed door vele factoren, die niets te maken hebben met het geslacht van de foetus, waaronder: de aard van de medicijnen die de vrouw inneemt, evenals het voedsel, dus als ze uitgedroogd is, de kleur van de urine wordt donker en heeft niets te maken met het geslacht van de baby.


5- Gebrek aan stemmingswisselingen


Sommige mensen denken dat stemmingswisselingen tijdens de zwangerschap een teken zijn van een vrouwelijke zwangerschap, omdat de niveaus van de vrouwelijke hormonen, oestrogeen, hoger zijn wanneer een vrouw zwanger is van een vrouw, wat constante stemmingswisselingen veroorzaakt.

Dit is echter niet waar. Fluctuerende hormoonspiegels tijdens de zwangerschap zijn een normaal verschijnsel dat bij beide geslachten tijdens de zwangerschap voorkomt, en de wisselende stemming heeft niets te maken met een bepaald geslacht.


6- Vergroot de omvang van de rechterborst


Er wordt gezegd dat bij het dragen van een jongen de rechterborst groter wordt dan de linkerborst, maar daar is geen wetenschappelijk bewijs voor, omdat het veranderen van de grootte van de borst een natuurlijke zaak is en bij beide een teken van zwangerschap is. geslachten.

Het komt eerder om andere redenen voor, waaronder: hormonale veranderingen die de bloedstroom verhogen, en vervolgens verandert het borstweefsel en wordt groter.

Mis ook niet: uw ervaringen met tekenen van zwangerschap met een jongen


7- Verhoogd vet


Zwangere vrouwen worden gewoonlijk extra zwaar als ze zwanger worden, en er wordt aangenomen dat de locatie van die toename het geslacht van de foetus beïnvloedt.

Als de toename aan de voorkant van het lichaam plaatsvond, was dit een bewijs van zwangerschap bij een jongen in de eerste maanden. Terwijl de gewichtstoename rond het midden een bewijs is van zwangerschap bij een vrouwtje.

In werkelijkheid varieert het gewicht dat tijdens de zwangerschap wordt gewonnen, afhankelijk van de verschillende aard van het lichaam van de zwangere vrouw, en het heeft niets te maken met het geslacht van de foetus.


8- Eet zout voedsel


Sommigen geloven dat een zwangerschap van een jongen de wens van een zwangere vrouw om zout voedsel te eten vergroot, terwijl een zwangere vrouw de neiging heeft snoep en zoet smakend voedsel te eten.

Er is echter geen verband tussen wat een zwangere vrouw het liefst eet tijdens de zwangerschap en het geslacht van de foetus, maar hangt af van de mate waarin de vrouw in die periode voedingsstoffen nodig heeft.


9-

trage hartslag


Een veel voorkomend symptoom van de zwangerschap van een jongen is een trage hartslag bij de foetus. Als de hartslag van de foetus minder dan 140 slagen per minuut is, is dit een teken dat een jongen zwanger is, terwijl als de hartslag van de foetus meer dan 140 slagen per minuut bedraagt. beats, het is een bewijs van een vrouwelijke zwangerschap.

Deze zaak is echter ongegrond. Er is geen verband tussen het geslacht van de pasgeborene en zijn hartslag, aangezien de normale hartslag bij de foetus tussen de 120 en 160 slagen per minuut ligt.


10- Kiespijn


Kiespijn is een van de belangrijkste tekenen van zwangerschap bij een bepaalde jongen in de tweede maand, maar dit houdt geen verband met zwangerschap bij een bepaald geslacht.

Het is echter een van de symptomen van zwangerschap bij beide geslachten, die optreedt als gevolg van hormonale veranderingen, dus het aandeel progesteron- en oestrogeenhormonen neemt toe, dus het houdt geen verband met de geboorte van een specifiek geslacht.


11- Te veel slaap


Het is heel gebruikelijk dat veel slapen tijdens de zwangerschap, vooral de eerste maanden, een van de zekere symptomen is van een zwangerschap bij een jongen in de tweede maand.

Deze overmatige slaap heeft echter niets te maken met de kameel van een bepaald geslacht: een gezonde slaap varieert van 7 tot 9 uur per dag, en een zwangere vrouw kan ongeveer 9 tot 10 uur slapen.

Deze kwestie houdt geen verband met het geslacht van de foetus, maar ontstaat eerder als gevolg van de uitputting en vermoeidheid waaraan de zwangere vrouw wordt blootgesteld.


12- Afkeer van bepaald voedsel


Sommige onderzoekers zijn van mening dat de afkeer van de moeder voor bepaald voedsel een bewijs is van zwangerschap bij een jongen, vooral als haar afkeer voor bepaald voedsel toeneemt, vergeleken met een zwangere vrouw, evenals de gevoeligheid voor bepaald voedsel.

Dit wordt echter niet beschouwd als een teken van zwangerschap bij een jongen, omdat een vrouw zwanger kan worden van een vrouw en ook afkerig kan zijn van bepaalde voedingsmiddelen. Dit komt omdat het immuunsysteem fungeert als verdedigingslinie voor de moeder en haar moeder. foetus tijdens de zwangerschap.


13- De zwarte lijn van zwangerschap


Sommige onderzoeken tonen aan dat de uitbreiding van de zwarte zwangerschapslijn naar de borst een bewijs is van een jongen, maar dit is niet waar.

Omdat de zwarte zwangerschapslijn niets anders is dan veranderingen die tijdens de zwangerschap op de huid verschijnen, omdat het een van de symptomen is van zwangerschap bij beide geslachten, die bij de meeste zwangere vrouwen voorkomen.


14- De ontwikkeling van zwangerschapsdiabetes


Het is een medische aandoening waar zwangere vrouwen last van hebben en die tot hoge suikerspiegels bij haar leidt, en sommigen geloven dat het een van de tekenen is van zwangerschap bij een jongen, zodat sommige onderzoeken hebben aangetoond dat het risico op infectie toeneemt bij zwangerschap. bij een mannelijke zwangerschap; Dit komt door de hogere metabolische veranderingen tijdens de zwangerschap.

Hoewel veel onderzoeken dit bewijzen, heeft tot nu toe niemand de geldigheid hiervan bevestigd.


15- Koude voeten


Het is bij sommigen gebruikelijk dat koude voeten in het algemeen tijdens de zwangerschap een duidelijk bewijs en een teken zijn van mannelijke zwangerschap, maar hierop kan niet worden vertrouwd om het geslacht van de foetus te weten.

Dit komt omdat een zwangere vrouw tijdens de zwangerschap om verschillende redenen haar temperatuur volledig kan veranderen, waaronder hormonale schommelingen waaraan zij wordt blootgesteld.

Soms is het gevoel dat een zwangere vrouw het erg koud of erg warm heeft geen bewijs van het geslacht van de foetus.

Mis ook niet: de duidelijke tekenen van zwangerschap bij een jongen, en hoe weet ik dat ik zwanger ben?


16- Verhoog de eetlust


35 tekenen van zwangerschap met een recente babyjongen

Sommige onderzoeken hebben aangetoond dat een zwangere vrouw met een man een toename kan krijgen in de hoeveelheid calorieën die ze eet, vergeleken met zwangere vrouwen met een vrouw, dus het percentage calorieën dat ze dagelijks eet uit vetten, eiwitten, koolhydraten en andere neemt toe. met gemiddeld 200 calorieën per dag.

Er wordt gezegd dat de reden hierachter is dat de mannelijke foetus meer testosteron produceert, waardoor de zwangere vrouw meer gaat eten.

Wat dit bevestigt is het feit dat de meeste mannelijke kinderen bij hun geboorte een groter gewicht hebben dan vrouwen.

17- Je energiek voelen en je niet moe voelen.

18- Tintelingen in de heup.

19- Snellere haargroei in de benen.

20 – Neiging tot geweld tijdens het beoefenen van intimiteit.

21- Slechte bloedcirculatie.

22- Het verschijnen van bultjes op de buik die lijken op een basketbal.

23- Langer haar dan normaal.

24- Verlangen om tijdens de slaap op de linkerkant te liggen.

25- Verlangen naar seks.

26- De sterke geur van zweet.

27- Concentratie van de zwangerschap in het baarmoedergebied.

28- Puistjes verwijderen.

29- Symptomen die lijken op normale ovulatiesymptomen.

30- Constante hoofdpijn.

31- Infectie met zuurgraad.

32- Gewichtstoename tussen de heupen en de billen.

33- Het verlangen om voortdurend te reizen en uit te gaan.

34- Vaginale droogheid.

35- De omvang van de neus is gegroeid.

Tekenen van zwangerschap met een meisje

De symptomen van een meisjeszwangerschap verschillen van de symptomen van een mannelijke zwangerschap:

 • Er is een wijdverbreid gezegde dat het meisje de schoonheid van haar moeder steelt, dus de zwangere vrouw lijdt aan het verschijnen van puistjes en puistjes op het gezicht en lichaam.

 • De hartslag van de vrouwelijke foetus is meer dan 140 slagen per minuut.

 • De vorm van de buik van de zwangere vrouw wordt hoog.

 • Het zwangere vrouwtje heeft ‘s ochtends last van duizeligheid en een licht gevoel in het hoofd.

 • Ze lijdt ook aan kaneel en belemmering van de eetlust en heeft niet de neiging om voedsel te eten.

 • Zwangere vrouwtjes hebben de neiging om te veel snoep te eten.

 • Het zwangere vrouwtje heeft last van zwaarte in het lichaam en klaagt over uitputting en vermoeidheid.

 • Het zwangere vrouwtje heeft meer opwinding en wordt nerveuzer dan voorheen.

 • U heeft last van een toename van het taillegewicht.

 • De vrouwelijke foetus bevindt zich in de bovenbuik.

 • Een zwangere vrouw heeft tijdens haar zwangerschap last van ernstig brandend maagzuur.

 • Het gewicht van de zijkanten en heupen van een zwangere vrouw neemt toe.

 • Ochtendmisselijkheid komt bij een zwangere vrouw minder vaak voor dan bij een zwangere man.

 • De kleur van zwangere urine wordt lichtgeel en geurloos.

Er zijn meer dan 35 tekenen van zwangerschap bij een nieuwe jongen om het geslacht van de foetus te kennen, waardoor de moeder het geslacht van de pasgeborene kent in de eerste maanden van de zwangerschap, maar sommige van deze tekenen zijn correct en sommige zijn verkeerd.

De heer Amr Issa

Amr Issa: De eigenaar en directeur van Coma, een bedrijf voor het schrijven van inhoud. Hij begon zijn werk op dit gebied in 2019 met het schrijven van satirisch nieuws, en nu heeft hij veel literaire en wetenschappelijke artikelen op verschillende sites.

السابق
Stappen om erwten met vlees te maken
التالي
Hoe houd ik mijn haar voor altijd zacht?

اترك تعليقاً