Eva

De betekenis van de naam Allen in het woordenboek met betekenissen van namen

معنى اسم ألين

Veel ouders kijken niet meer zozeer naar de oorsprong van de naam die zij aan hun mannelijke of vrouwelijke kinderen geven, maar naar de betekenis van deze naam en of deze betekenis goed is of het tegenovergestelde. begon zich wijd te verspreiden in onze Arabische samenleving. Namen van Arabische oorsprong, en een van de namen voor vrouwelijke kinderen die onlangs zijn verschenen maar nog niet wijdverspreid zijn, is de naam Aline.

De betekenis van de naam Eline

Het betekent goed en mooi om naar te kijken en iemand die om zijn uiterlijk geeft

Kenmerken van de naam Elaine

Een meisje dat houdt van versieren en er op haar best uitzien.

Yen’s naam in het Engels

Allen

Ik vind de naam Elaine leuk

Lena

De betekenis van de naam Allen


 • Naam van Aline:

  schoonheid.

Hoewel er andere betekenissen worden genoemd in het woordenboek met betekenissen van namen, komen de meeste van deze betekenissen grotendeels overeen met wat we aan het begin van de paragraaf noemden, namelijk schoonheid, schoonheid, onderscheidende elegantie en een goed uiterlijk. de drager van de naam de delicatesse en schoonheid die bij meisjes aanwezig moet zijn, aangezien de naam Aline wordt gebruikt, als vrouwelijk eigennaam.

Lees ook: De betekenis van de naam Arin, de kenmerken van de drager van de naam en de uitspraak over de naamgeving van haar

Oorsprong van de naam Allen

We hebben niet alleen gezegd dat de naam van een buitenlander was zonder de precieze betekenis ervan te specificeren. We hebben gezocht naar de oorsprong van de naam Allen, die van Ierse afkomst bleek te zijn en ‘Aleen’ gespeld te hebben. -bekende en wijdverbreide meisjesnamen daar.

Kenmerken van de naam Elaine

 • Een meisje dat houdt van versieren en er op haar best uitzien.

 • Ze houdt ervan haar leven te organiseren en te ordenen. Ze haast zich niet om haar levensbeslissingen te nemen.

 • Een succesvol meisje in haar professionele leven. Ze is heel bescheiden en stil.

 • Introvert meisje. Ze heeft een zwakke persoonlijkheid en is bang om met vreemden om te gaan.

 • Heel slim meisje.

Hoe schrijf je de naam Aline?

De naam Allen is van Perzische oorsprong, zoals we eerder vermeldden. Toen hij werd gearabiseerd, werd hij ‘Allen’ geschreven en niet voor ons zoals sommigen het schrijven, omdat de Arabieren deze naam hebben overgenomen van de Engelse taal, die de naam uitspreekt en schrijft. ‘Allen’ en niet ‘Aleen’, wat bekend is in Ierland.

Het benoemen van Allen in de islam

De mening van islamitische religieuze geleerden is duidelijk en openhartig over het geven van buitenlandse namen aan sommige moslimkinderen, aangezien deze geleerden er altijd de voorkeur aan geven namen van Arabische oorsprong te geven, vooral de namen van de mannelijke en vrouwelijke metgezellen tijdens het tijdperk van de boodschapper Mohammed, moge God. zegen hem en schenk hem vrede, wat wenselijk is in de islam.

Deze mening verbiedt echter niet het geven van buitenlandse namen in de islam, maar het is slechts een voorkeur. In het geval dat echtgenoten vasthouden aan het geven van namen van buitenlandse afkomst aan hun kinderen, is de voorwaarde van religieuze geleerden dat deze naam een ​​mooie betekenis heeft en is niet in strijd met de leringen van de ware religie. Als gevolg hiervan is het toegestaan ​​om de naam Alin aan hem te geven. Vooral in de islam betekent het er goed uitzien en heeft het geen enkele slechte betekenis.

Lees ook: De betekenis van de naam Arjwan, de kenmerken ervan en de regelgeving over de naamgeving ervan in de islam

De naam Allen in het christendom

De waarheid is dat er geen melding wordt gemaakt van de naam Aline in het christendom of het heilige boek ervan, ‘De Bijbel’. werd later als een heilige beschouwd, ze had de Franse nationaliteit en was een zuster van de zalige Vital.

Aline naamversiering

 • Alaina

 • Allen

 • Allen

 • Al

السابق
De betekenis van de naam ELAINE in het Arabisch, de oorsprong ervan en de kenmerken van de drager ervan
التالي
De betekenis van de naam Kareem in het woordenboek en de uitspraak over de naamgeving ervan in de islam

اترك تعليقاً