Welt

Deel Nationale Kinderdag 93 op 8 verschillende manieren

اليوم الوطني السعودي 92 للأطفال

Nationale Kinderdag is een van de belangrijkste dagen in Saoedi-Arabië. Op deze dag voelen volwassenen en kinderen vreugde, geluk en trots. Dit komt door hun gevoel deel uit te maken van het thuisland en trots op de eeuwenoude geschiedenis van het Koninkrijk, die ze tot uitdrukking brengen door deelname aan vele mooie activiteiten en evenementen, georganiseerd door de Entertainment Committee van het Koninkrijk. Door deze activiteiten worden kinderen verdeeld in teams, elk van die een andere feestactiviteit uitvoert.

Over de 93e deelname aan Nationale Kinderdag

De deelname van kinderen aan de viering van Nationale Feestdagen in het Koninkrijk is een van de meest prominente feestelijke aspecten van die dag. Dit vergroot hun gevoel van trots op hun thuisland en ontwikkelt hun gevoel erbij te horen, wat helpt bij het opbouwen van een generatie die het thuisland heiligt.

Kinderen nemen deel aan deze geweldige dag door nationale vieringen bij te wonen die worden gehouden door scholen binnen of buiten de school, waarbij de kinderen kleding dragen

Feestelijke kleding met de kleuren van de Saoedische vlag

Kinderen krijgen ook de vlaggen van het Koninkrijk om met hun gezinnen door de straten van het Koninkrijk te dwalen.

Aspecten van deelname aan de Nationale Dag voor kinderen omvatten ook teken- en kleuractiviteiten, waardoor ze de vrijheid hebben om te tekenen wat ze leuk vinden en het in te kleuren zoals ze willen. Je ziet dat kinderen hun geschiedenis, doelen en dromen tekenen en trots zijn op wat ze hebben bereikt.


Deel Nationale Kinderdag
Deel Nationale Kinderdag
Deel Nationale Kinderdag

93e Saoedische Nationale Dag kostuum voor kinderen

Kinderen die op de Saoedische Nationale Dag opvallende feestkostuums dragen, zijn een van de vaste aspecten van het vieren van deze geweldige dag, omdat kinderen geïnteresseerd zijn in het dragen van kleding die geschikt is voor nationale vieringen.

Kinderen geven er ook de voorkeur aan dat hun uniform groen gekleurd is, de kleur van de vlag van het Koninkrijk, en dat er enkele nationale zinnen op geschreven zijn, waaronder:

“Wij dromen en wij bereiken.”

Deel Nationale Kinderdag

Deel Nationale Kinderdag

93e Saoedische Nationale Kinderdag

Uitdelingen voor kinderen op de 93e Saoedische Nationale Dag

Nationale distributies worden beschouwd als een van de onderscheidende ceremonies tijdens de viering van de Saoedische Nationale Dag, aangezien veel mensen in het Koninkrijk sommige distributies ontwerpen, waarbij ze er rekening mee houden dat ze groen zijn en dat er nationale zinnen op zijn geschreven.

Door deze distributies te ontwerpen, willen de burgers de liefde van Saoedische burgers voor hun thuisland vergroten en hun gevoel versterken dat ze erbij horen. Er zijn veel distributies die sommigen speciaal voor kinderen ontwerpen om deze dag te vieren.

93e Saoedische Nationale Kinderdag

Activiteiten voor de kinderviering van de 93e Nationale Dag

Er zijn veel activiteiten voor de viering van Nationale Feestdagen in het Koninkrijk die kinderen op deze dag kunnen doen, waarvan de belangrijkste de volgende zijn:

  • Om dit te vieren dragen kinderen witte en groene kleding, versierd met enkele nationale uitdrukkingen en slogans.

  • De kinderen droegen de vlag van het Koninkrijk Saoedi-Arabië en liepen daarmee met hun ouders en familie rond in de straten van het Koninkrijk, maar zwaaiden ook terwijl ze rondliepen.

  • Kinderen nemen deel aan nationale vieringen in het Koninkrijk, die worden georganiseerd door de bevoegde autoriteiten, onder leiding van de Nationale Vermaakcommissie.

  • Ze tekenen enkele nationale tekeningen op hun gezichten, inclusief nationale slogans en zinsneden.

  • Hun deelname aan schoolvieringen op de Nationale Dag van het Koninkrijk.

93e Saoedische Nationale Kinderdag

Schoolactiviteiten ter viering van de Nationale Feestdag

Scholen in Saoedi-Arabië organiseren jaarlijks veel activiteiten en evenementen voor kinderen om de Nationale Dag te vieren. Wat de viering van Nationale Dag 93 dit jaar betreft, zullen deze evenementen als volgt zijn:

Gezichtstekeningen voor nationale feestdag
Gezichtstekeningen voor nationale feestdag
Gezichtstekeningen voor nationale feestdag

Het uitleggen van de nationale slogan voor deze dag, ‘We Soar and Achieve’, aan kinderen

Het is een zin

“Wij stijgen en bereiken”

Het is de slogan voor de viering van de Saoedische Nationale Dag dit jaar, die de viering van de 93e verjaardag van de eenwording van het koninkrijk vertegenwoordigt.

Vanuit dit standpunt moeten kinderen de betekenis van deze slogan begrijpen en de betekenis ervan voelen, en vervolgens in hun verbeelding hun doelen voor de toekomst van de natie tekenen en deze op verschillende manieren uitdrukken.

Het geeft hen de mogelijkheid om gedichten te schrijven over hun liefde voor het land, of iets te tekenen dat dat uitdrukt, en op andere manieren. Kinderen moeten ook begrijpen hoe de slogan voor het vieren van de 93e Nationale Dag verenigbaar is met de doelen, visie en projecten van het Koninkrijk tot 2030.

Het is de moeite waard om op te merken dat de slogan voor het vieren van de Nationale Dag dit jaar verschilt van vorig jaar doordat het verbale uitingen en een artistiek symbool combineerde, op een manier die het gevoel van burgers vergroot dat ze bij het thuisland horen en de trots op het land en op zijn geschiedenis. weerspiegelt ook de ambitie van de burgers van de kinderen en jongeren van het Koninkrijk.

Het is noodzakelijk om de slogan aan kinderen uit te leggen, naast het verduidelijken van de diepe en oprechte connotaties die het geweten van burgers in het Koninkrijk beïnvloeden. Wat hen ertoe aanzet poëzie en liederen te schrijven uit liefde voor het thuisland, waarmee ze uitdrukking geven aan hun trots op het erfgoed, het heden en de toekomst van het thuisland.

Lees ook: De geschiedenis van de Saoedische Nationale Dag

Praat met kinderen over de geschiedenis van het land

De kennis van kinderen over de geschiedenis van het land en de heldenmoed van hun voorouders maakt hen er trots op en creëert bij hen een gevoel van trots en trots erop. Daarom moeten kinderen gedetailleerd over de geschiedenis van hun land leren, en kunnen boeken over de geschiedenis van het land op scholen aan hen worden uitgedeeld, en kunnen ze samen met hen door de pagina’s lopen.

Neem samen met onze kinderen deel aan het stellen van hun doelen

Kinderen wordt gevraagd papier, pennen en kleurstoffen mee te nemen; Ter voorbereiding op de viering van de Saoedische Nationale Nieuwjaarsdag, op de 93e verjaardag ervan, wordt hen ook gevraagd hun dromen en toekomstige doelen voor het land te tekenen, en krijgen ze de kans om hun verbeelding daarin te gebruiken, en om zo veel mogelijk te tekenen. zij achten dit passend.

Gezichtstekeningen voor nationale feestdag

Kinderen kunnen hierbij worden geholpen door hen enkele ideeën te geven, en hen kan ook worden gevraagd de activiteiten en gebeurtenissen te tekenen die zij hebben gezien tijdens de viering van de Nationale Feestdag, en de vreugde die zij voelden uit te drukken in hun schilderijen, evenals de spelletjes waar ze deze dag van genoten.

Laat de kinderen hun dromen inkleuren

Er kan een plan worden opgesteld waarmee kinderen de tekeningen kunnen inkleuren die ze hebben getekend en die de natie, haar geschiedenis, de viering van de Nationale Feestdag en haar toekomstige doelen en plannen uitdrukken.

93e Saoedische Nationale Kinderdag

Kinderen voorbereiden op onderzoek naar de geschiedenis van het land

Als onderdeel van de activiteiten van kinderen in het Koninkrijk die de Saoedische Nationale Dag vieren, kan hen worden gevraagd om onderzoek voor te bereiden over de geschiedenis ervan, en om onderzoek te doen naar de Koninkrijksvisie 2030, met name de nationale projecten die het Koninkrijk voor kinderen heeft gepland.

Lees ook: De 20 mooiste gedichten over de Saoedische Nationale Dag

Nationale Kinderdagdeelnamewedstrijden

Er kunnen tekenwedstrijden worden voorbereid en er kunnen waardevolle prijzen worden toegekend aan de winnaars, als onderdeel van de viering van de 93e Saoedische Nationale Dag voor kinderen.

Het is ook mogelijk om wedstrijden voor te bereiden voor het schrijven van poëzie over het vaderland of het vieren van de Nationale Dag, evenals wedstrijden voor het zingen voor het vaderland tijdens de feestdag, naast wedstrijden voor het beste onderzoek naar de geschiedenis van het koninkrijk.

Saoedische nationale feestdag 93

Dit jaar markeert de Saoedische Nationale Dag de verjaardag

Tweeënnegentig

Voor de dag waarop het koninkrijk verenigd werd, nadat het slechts afzonderlijke regio’s waren geweest.

Toen vaardigde koning Abdulaziz Al Saud een koninklijk besluit uit, gedateerd 17 Jumada Al-Awwal in het Hijri-jaar 1351, wat overeenkomt met 20 september 1932.

Dit kwam ten goede aan de eenwording van Saoedische landen, waaronder de regio Najd en de daaraan verbonden regio’s, evenals het koninkrijk Hijaz.

Koning Abdulaziz noemde de verenigde landen het Koninkrijk Saoedi-Arabië, op de Gregoriaanse datum 23 september 1332, wat overeenkomt met Jumada al-Awwal 21, 1351 AH. Dit was nadat hij erin was geslaagd de steden Riyad, Asir, Qassim en Al-Ahsa Hij was ook in staat om de Najd- en Hijaz-regio’s met hen te verenigen.

Mevrouw Sarah Rizk

Ik werk als schrijver op sommige websites. Ik spreek vloeiend Engels, Frans en Turks. Ik heb een Bachelor of Arts in de Franse taalafdeling. Schrijven is voor mij mijn eigen wereld. Het doel is om informatie over te brengen naar de lezer op een eenvoudige en nuttige manier waardoor hij plezier ervaart tijdens het lezen.

السابق
Betafos-injectie om infecties te behandelen
التالي
Deel Saoedische Nationale Dag 93 met foto’s

اترك تعليقاً