Welt

Deel Saoedische Nationale Dag 93 met foto’s

مشاركة اليوم الوطني السعودي

Het is een dag waarop het Koninkrijk Saoedi-Arabië zijn eenwording viert onder de vlag van één staat nadat het was verdeeld in vele regio’s die door afzonderlijke stammen werden geregeerd. Het wordt elk jaar gevierd in Saoedi-Arabië en de Arabische Golfstaten tijdens meerdere demonstraties en vieringen .

Artikel inhoud

 • 1 Deel Saoedische Nationale Dag 93

 • 2 Deel de 93e Nationale Kinderdag met foto’s

 • 3 Deel Saoedische Nationale Dag 93

 • 4 Slogan van de 93e Saoedische Nationale Dag

 • 5 woorden van trots op de Saoedische nationale feestdag

 • 6 Saoedische Nationale Kinderdagactiviteiten

 • 7 tekeningen om in te kleuren op Saoedische Nationale Dag 93

 • 8 kleding om deel te nemen aan de Saoedische Nationale Dag

Deel Saoedische Nationale Dag 93

De Saoedische nationale feestdag valt op zaterdag 23 september 2023

,

De voorbereidingen om het te vieren beginnen dagen vóór de aankomst ervan door middel van verschillende activiteiten en evenementen die niet beperkt zijn tot het Koninkrijk Saoedi-Arabië, maar zich uitstrekken tot de buurlanden.

Er wordt voor gezorgd dat volwassenen en kinderen bij de vieringen worden betrokken om veel waarden te bevorderen, waaronder verbondenheid en patriottisme, om het vaderland te behouden, te werken aan vrede en veiligheid en dit onder de naties te bevorderen.

Saoedische mannen en vrouwen, zowel in binnen- als buitenland, overspoelen verschillende sociale netwerksites met feestelijke foto’s, vooral die met de vlag en slogan van het Koninkrijk, en voelen zich trots en trots op de verjaardag van de eenwording van Saoedi-Arabië.

De volgende reeks foto’s kan worden gebruikt om de 93e Nationale Dag te vieren:

Deel Saoedische Nationale Dag 92

Deel Saoedische Nationale Dag 92

Deel Saoedische Nationale Dag 92

Deel Saoedische Nationale Dag 92

Deel de 93e Nationale Kinderdag met foto’s

Kinderen worden betrokken bij de activiteiten van het vieren van de Saoedische Nationale Dag, met als doel hen van jongs af aan te laten wennen aan het liefhebben van het land en er offers voor te brengen, en om de waarde te vergroten van het behoren tot een specifiek geografisch gebied dat de moeder, vader en omhelzing vertegenwoordigt. die jongeren omvat vanaf de kindertijd tot aan de gevorderde levensfasen.

Op scholen worden vieringen gehouden, vaak wedstrijden zoals poëzie of tekenen, en de eigenaar van de mooiste tekening of poëzie ontvangt een waardevolle prijs, naast toneelstukken en liedjes en het hijsen van de groene vlag.

Saoedische kinderen nemen ook met hun ouders deel aan vieringen en demonstraties op straat. Hier zijn foto’s van de deelname van kinderen aan de 93e viering van de Saoedische Nationale Dag:

Gezichtstekeningen voor nationale feestdag
Gezichtstekeningen voor nationale feestdag
Gezichtstekeningen voor nationale feestdag
Wallpapers van de Saoedische nationale feestdag
Wallpapers van de Saoedische nationale feestdag

Deel Saoedische Nationale Dag 92

Deel Saoedische Nationale Dag 92

Deel Saoedische Nationale Dag 92

Deel Saoedische Nationale Dag 93

Deelname aan de Saoedische Nationale Dag vindt plaats door middel van vele demonstraties, waaronder woorden en felicitaties op de Nationale Dag. Alle mensen van het land binnen en buiten het Koninkrijk Saoedi-Arabië nemen deel aan de viering. Onder de opvallende uitingen van felicitaties noemen we het volgende:

 • Gelukkig nieuwjaar voor ons thuisland, Saoedi-Arabië. Glorie, glorie en symbool van goedheid. Onze vlag wappert in de lucht van trots en heldenmoed.

 • Elk jaar groeit jouw liefde voor Saoedi-Arabië in mijn hart. Moge je altijd de beste natie zijn. Moge God mijn geliefde land beschermen. Moge onze natie elk jaar veilig en gezond zijn.

 • 93 jaar van glorie en voorspoed. Moge jouw glorie voortduren, mijn liefste vaderland. Gelukkig nieuwjaar voor mijn landgenoten, gezondheid en veiligheid.

 • Moge God je zegenen, mijn land, het mooiste van alle landen. Moge God je beschermen tegen al het kwaad.

 • Ik wil graag mijn hartelijke felicitaties en beste wensen uitspreken ter gelegenheid van de Nationale Dag. Moge God de Bewaarder van de Twee Heilige Moskeeën, koning Salman bin Abdulaziz en kroonprins Mohammed bin Salman, beschermen.

 • Ik wens Saoedi-Arabië jaren van voorspoed, voorspoed en vooruitgang in de zorg en het behoud ervan.

 • Moge God je zegenen, O Saoedi-Arabië, sta altijd hoog aan de top.

Logo van Saoedische Nationale Dag 93

Elk jaar wordt er een slogan gemaakt ter gelegenheid van de Saoedische Nationale Dag en om het jubileum te herdenken. De slogan voor het jaar is ‘We Dream and Achieve.’ De volgende afbeeldingen dragen de slogan van de Nationale Dag:

Ochtendtoespraak over Saoedische Nationale Dag 93

Wallpapers van de Saoedische nationale feestdag

Woorden van trots op de Saoedische nationale feestdag

De mensen van het Koninkrijk zijn er trots op dat zij tot dit oude land behoren, dat zich heeft onderscheiden vanwege het bereiken van prestaties door de eeuwen heen onder de wijze leiding van de familie Al Saud gedurende 93 jaar. Nationale Dag en het Koninkrijk vermelden wij het volgende:

 • Ons dierbare thuisland, Saoedi-Arabië, vandaag is uw nationale feestdag, een feestdag van trots en arrogantie, een feestdag van opschepperij en glorie. Moge God ons jaren van veiligheid en succes schenken.

 • Ons thuisland is het thuisland van trots en eer, ons thuisland is het thuisland van liefde en ontwikkeling, dus hef je vlag niet om de lucht te omhelzen.

 • Er zijn geen woorden om mijn trots te beschrijven omdat ik tot de mooiste landen behoor. Ons land is het mooiste land. Saoedi-Arabië wordt opgeofferd voor jou, mijn land. We verzamelen ons onder jouw groene vlag en onder het woord “Er is geen god behalve God.”

 • We prijzen ons thuisland en de ontwikkeling, vooruitgang en groei die we vandaag hebben bereikt, onder leiding van onze dierbare Koning, de Bewaarder van de Twee Heilige Moskeeën, moge God hem behouden en ons zegenen met zijn lange levensduur.

 • Gelukkig nieuwjaar voor Saoedi-Arabië. Moge je altijd de verblijfplaats van glorie zijn, moge je altijd kostbaar en kostbaar zijn, en moge de jeugd van Saoedi-Arabië een jeugd van trots en glorie blijven.

 • Onze neuzen omhelzen trots de lucht, onze onderarmen dragen onze groene vlag, op weg naar de Almachtige. Moge God ons vrede, thuis en thuis schenken. Moge God je beschermen en beschermen tegen alle tegenslagen op je 93e Nationale Dag.

Lees ook: De geschiedenis van de Saoedische Nationale Dag

Activiteiten op de Saoedische Nationale Dag voor kinderen

Er zijn veel activiteiten die op de Saoedische Nationale Dag voor kinderen kunnen worden gedaan, waaronder de volgende:

 • Hef en zwaai met kleine vlaggen als je door de straten loopt, en draag op maat gemaakte, uniforme groen-witte kleding geborduurd met de nationale emblemen van het Koninkrijk Saoedi-Arabië.

 • De vlag is op het gezicht getekend en het nationale embleem is ook getekend met patriottische zinnen.

 • Op pad gaan om deel te nemen aan de demonstraties die op veel plaatsen in het Koninkrijk Saoedi-Arabië op straat worden gehouden.

 • Het bijwonen van vieringen en evenementen die op scholen worden gehouden voor studenten op de Saoedische Nationale Dag.

 • Er worden feesten gehouden in winkelcentra en rond de Saoedische Nationale Feestdag worden wedstrijden gehouden, zoals poëzie of volksdansen.

Gezichtstekeningen voor nationale feestdag
Deel Nationale Kinderdag
Deel Nationale Kinderdag

Kleurtekeningen op de 93e Saoedische nationale feestdag

Er wordt gezocht naar kleurtekeningen voor kinderen ter gelegenheid van de Nationale Feestdag, omdat kinderen dol zijn op deze activiteit. Het is mogelijk om de Saoedische vlag of het logo te kleuren, en dit helpt het idee van patriottisme en verbondenheid van oudsher te versterken. verouderen door afbeeldingen en tekeningen te maken die in de geest blijven en wortel schieten. Men kan kiezen uit tekeningenafbeeldingen Saoedische Nationale Kleurdag voor Kinderen:

Deel Saoedische Nationale Dag 92

Deel Saoedische Nationale Dag 92

Deel Saoedische Nationale Dag 92

Deelnamekleding voor Saoedische nationale feestdag

Een van de mooie dingen die worden gedaan om de Saoedische Nationale Dag te vieren, is het dragen van speciale kleding voor deze gelegenheid, die één keer per jaar wordt herhaald. Er wordt voor gezorgd dat de kleuren passend zijn, zoals het kiezen van groen en wit, met gravures zoals zoals de slogan van de Saoedische Nationale Dag, of invloedrijke woorden over Saoedi-Arabië.

Nationale feestdag T-shirts
Nationale feestdag T-shirts

Deel Saoedische Nationale Dag 92

Lees ook: De 20 mooiste gedichten over de Saoedische Nationale Dag

Mevrouw Sarah Rizk

Ik werk als schrijver op sommige websites. Ik spreek vloeiend Engels, Frans en Turks. Ik heb een Bachelor of Arts in de Franse taalafdeling. Schrijven is voor mij mijn eigen wereld. Het doel is om informatie over te brengen naar de lezer op een eenvoudige en nuttige manier waardoor hij plezier ervaart tijdens het lezen.

السابق
Deel Nationale Kinderdag 93 op 8 verschillende manieren
التالي
Ideeën voor de 93e Saoedische Nationale Dag voor kinderen voor distributies en tekenen

اترك تعليقاً