Welt

Een artikel over Saoedische Nationale Dag 93, kort 1445

Een artikel over Saoedische Nationale Dag 93, kort 1445

Het wordt beschouwd als een van de belangrijkste activiteiten die wijdverspreid zijn naarmate de Nationale Dag van het Koninkrijk Saoedi-Arabië nadert, omdat het een noodzakelijke nationale herinnering is in het land, dus we merken een zeer grote belangstelling van iedereen.

Inleiding tot een artikel over de Saoedische Nationale Dag

Het Koninkrijk Saoedi-Arabië is een van de beste en grootste landen in de Golfregio en de Arabische regio, naast de hele regio van het Midden-Oosten.

Ze heeft het

Strategische locatie

Het ligt prachtig in het zuidwesten van het Aziatische continent en bezit veel minerale, natuurlijke hulpbronnen en olie, waardoor het op de lijst van de grootste exporterende landen ter wereld staat.

Om ervoor te zorgen dat de nieuwe jongeren zich kunnen vestigen en de rijkdommen en rijkdommen van het land kunnen behouden en optimaal kunnen exploiteren, wordt hen voortdurend liefde voor het vaderland bijgebracht, en dit komt tot uiting in de duidelijke belangstelling voor het herdenken van de Saoedische Nationale Dag in alle delen van het land. van het Koninkrijk.

Over Saoedische nationale feestdag

De geschiedenis van de oprichting van de moderne Saoedische staat, evenals de hoofdstad Riyad, in één staat draagt ​​de vlag van het monotheïsme, wat feitelijk plaatsvond op de datum van…

23/09/1932

.

Koning Abdulaziz Al Saud, moge God hem genadig zijn, begon een aantal delen van de staat te bevrijden, sinds de verovering van de stad Riyadh in 1902 na Christus, en nadat de meeste delen van de staat voltooid en bevrijd waren.

De koning vaardigde een koninklijk besluit uit waarbij alle delen van de staat een nieuwe naam kregen, namelijk (

Saoedi-Arabië

), verwijzend naar de familienaam, en vanaf dat moment nam het koninkrijk zijn naam aan en begon het de naam te dragen (

Koninkrijk van Saudi Arabië

) officieel, waarin de koning, zijn zonen en zijn kleinkinderen het regeringssysteem uitwisselen en zo een monarchie creëren.

Conclusie van een artikel over de Saoedische Nationale Dag

ten slotte; We maken duidelijk dat het Koninkrijk geïnteresseerd is in het herdenken van de Nationale Dag, door middel van veel verschillende aspecten van vieringen, waarvan de meeste educatief en educatief zijn door het houden van seminars en het houden van verschillende toespraken.

En het presenteren van presentaties, en sommige daarvan zijn vermakelijk door het houden van militaire en paradeshows, naast het geven van kortingen op alle producten en het hebben van een officiële licentie.

Lees ook: Inleiding tot de ceremonie van de Saoedische Nationale Dag

Een kort artikel over de Saoedische Nationale Dag

de inleiding:

Het Koninkrijk Saoedi-Arabië wordt qua oppervlakte beschouwd als een van de grootste Arabische landen op het Arabisch Schiereiland en deelt ook landgrenzen met veel Golfstaten, zoals de Verenigde Arabische Emiraten, Amman, Al-Saman, Koeweit, Qatar, Bahrein en Jordanië, en het kijkt uit… Aan de Arabische Golf en de Rode Zee is Riyadh de grootste stad, dus het is de hoofdstad van het land.

Een korte geschiedenis van Saoedi-Arabië:

De oprichting van Saoedi-Arabië dateert uit het jaar 1932 na Christus, toen koning Abdulaziz daartoe een besluit nam, en sinds die tijd wordt deze belangrijke nationale verjaardag herdacht.

Aan alle Saoedische burgers elk jaar, terwijl het Koninkrijk, in het licht van Visie 2030, de authenticiteit van het verleden wil verbinden met de schittering van het heden en de toekomst.

Daarom wordt jaarlijks de nadruk gelegd op het vieren van de Nationale Dag van de Staat en het geven van een eigen identiteit en slogan aan de dag. De Saudi Entertainment Authority heeft de slogan gelanceerd

“Het is ons thuis”

Vanaf hier kreeg het koninkrijk zijn nationale feestdag.

Conclusie:

De bewaarder van de twee heilige moskeeën, koning Salman bin Abdulaziz, en de kroonprins, Zijne Hoogheid Prins Mohammed bin Salman, willen de viering elk jaar graag met alle burgers delen tijdens deze zeer belangrijke nationale gelegenheid.

De koning houdt een toespraak op de Nationale Feestdag, waarbij hij vrijstellingen verleent aan sommige gevangenen, werknemers meerdere beloningen en aangename verrassingen voor het Saoedische volk toekent.

Een artikel over Saoedische Nationale Dag

Een speciaal artikel over de Saoedische Nationale Dag 1445

Er is een onderscheidende groep modellen die het noodzakelijke gesprek over de Nationale Dag van het Koninkrijk Saoedi-Arabië aanpakken, waaronder de volgende:

“Hij die geen geschiedenis heeft, heeft geen heden en geen toekomst, en hij die geen thuisland heeft, is een persoon verstoken van veiligheid, veiligheid en stabiliteit”, en op deze manier is Saoedi-Arabië erop gebrand

Om de belangrijkste waarden van liefde voor het vaderland bij te brengen en er voortdurend voor te werken, en om de belangrijkste offers te noemen die de stichter van het koninkrijk Saoedi-Arabië en zijn zonen hebben gebracht om het land te brengen waar het nu is, waar er is stabiliteit, ontwikkeling en ontwikkeling.

  • Een korte geschiedenis van Saoedi-Arabië:

De viering en lancering van de identiteit van de Nationale Dag is het implementeren van een noodzakelijk en verheven doel, namelijk het benadrukken van de noodzaak om het concept van nationale eenheid krachtig te behouden.

Het inprenten van de noodzaak om het vaderland en zijn liefde in de harten van jonge mensen te beschermen en aandacht te besteden aan de betekenis van vriendschap en liefde onder de mensen van het Koninkrijk, naast loyaliteit aan het vaderland en Zijne Hoogheid.

En andere belangrijke concepten die verband houden met het houden van het land en het werken en ernaar streven, altijd en voor altijd. Daarom merken we op alle niveaus belangstelling voor het herdenken van de viering van de Saoedische Nationale Dag in elk nieuw jaar.

Het valt in het hele land op de drieëntwintigste dag van september, en wordt ook geassocieerd met een zeer noodzakelijke verjaardag, namelijk de oprichting van het Koninkrijk en het plaatsen ervan op het eerste pad van vooruitgang, ontwikkeling en ontwikkeling.

Het is bekend dat het Koninkrijk op Nationale Feestdag altijd een speciale slogan lanceert die het belang ervan aangeeft, zoals ‘Himma tot de top’ en ‘Het is ons thuis’. we moeten ons altijd de nobelheid van het verleden herinneren, maar de mensen van nu moeten ook met volle kracht voorbereid zijn om de uitdagingen van de toekomst het hoofd te bieden.

Lees ook: Essay over de Saoedische nationale feestdag

Een artikel over de Saoedische Nationale Dag in het Engels

Hier is een onderscheidend en ander artikel over de Saoedische Nationale Dag in het Engels:

De Saoedische nationale feestdag wordt beschouwd als de meest voorkomende en belangrijkste nationale verjaardag in het Koninkrijk Saoedi-Arabië; omdat deze verwijst naar de dag waarop koning Abdulaziz Al Saud, de stichter van het koninkrijk, het besluit nam om het land zijn huidige naam te geven (Koninkrijk Saoedi-Arabië). Arabië) op 23 september 1932.

Het Koninkrijk vierde dit grote nationale jubileum elk jaar met vele activiteiten die sterk varieerden van stad tot stad en van staat tot staat in het land.

Het is de moeite waard te vermelden dat deze viering van de nationale Saoedische dag wordt uitgevoerd om de Saoedische bevolking, vooral de nieuwe generaties, te herinneren aan de grote en cruciale prestaties van hun voorgangers in de geschiedenis van het koninkrijk.

Er zijn een groot aantal artikelen over de Nationale Dag in het Koninkrijk Saoedi-Arabië, omdat deze dag een noodzakelijke gelegenheid is waar alle mensen van de Saoedische natie op wachten om het te vieren. Het is een dag waarop de delen van het Koninkrijk verenigd werden. , en demonstreerde de kracht en soliditeit van de heersers van de staat.

Mevrouw Sarah Rizk

Ik werk als schrijver op sommige websites. Ik spreek vloeiend Engels, Frans en Turks. Ik heb een Bachelor of Arts in de Franse taalafdeling. Schrijven is voor mij mijn eigen wereld. Het doel is om informatie over te brengen naar de lezer op een eenvoudige en nuttige manier waardoor hij plezier ervaart tijdens het lezen.

السابق
Aprosart wordt gebruikt voor de behandeling van medicijnen tegen hoge bloeddruk
التالي
Premarin-crème: indicaties voor gebruik en prijs

اترك تعليقاً