Welt

Een rapport over toerisme in München, Duitsland, en de 8 beroemdste plaatsen die u kunt bezoeken

Een rapport over toerisme in München, Duitsland, en de 8 beroemdste plaatsen die u kunt bezoeken

Duitsland is een van de meest ontwikkelde landen geworden waar een groot aantal mensen naartoe willen gaan, en de toeristische ervaring daarin kan een van de leukste ervaringen zijn, vooral de charmante stad München, de derde grootste stad van Duitsland. .


Foto’s van toeristische attracties in München


De stad München bevat veel prachtige toeristische gebieden waar een groot aantal bezoekers graag naartoe gaan, vanwege de bouwgebouwen met een prachtig architectonisch erfgoed, die voor u zijn verzameld.


1- Marienplatz, München


Marienplatz München is een van de zeer grote pleinen in Duitsland en een groot aantal toeristen wil het graag bezoeken. Omdat het het kloppende hart van Duitsland is, waar het mogelijk is om de cultuur van het Duitse volk te leren kennen en met verschillende nationaliteiten om te gaan.

Dit plein is ook erg goed om te winkelen; Het bevat een aantal grote winkels waar souvenirs kunnen worden gekocht, en het belangrijkste dat het plein onderscheidt zijn de geweldige restaurants en cafés die het bevat, naast het Spielzog Museum, dat een meer dan prachtige archeologische plek is. .


2- De Engelse tuin


Verslag en foto's over toerisme in München, Duitsland 2024

Een van de mooiste toeristische attracties in München, dus als u op zoek bent naar een reis naar Duitsland en een schema maakt van de plaatsen die u wilt bezoeken, mag u een bezoek aan dit charmante park niet nalaten; Omdat het wordt beschouwd als een van de beste culturele bezienswaardigheden daar, en een groot aantal toeristen het graag wil bezoeken.

Het belangrijkste dat dit park van anderen onderscheidt, is de mogelijkheid om de surfplek in het park te bezoeken, te genieten van de prachtige boompaden, evenals de mogelijkheid om een ​​waterfiets te huren en te genieten van de prachtige boomgebieden, vooral die aan de Eisbach. Rivier in München.


3- Residenz München


Verslag en foto's over toerisme in München, Duitsland 2024

Residenz München

Het is het koninklijk paleis dat speciaal voor de koningen van Beieren is gemaakt, dus het architectonische ontwerp is een van de beste ontwerpen die er te zien zijn, omdat het het luxueuze leven aangeeft dat de koningen leefden.

De bouw van dit paleis dateert uit 1935 na Christus en het is een van de prachtige paleizen met een groot aantal binnenplaatsen en nog meer prachtige tuindecors.

Het paleis beschikt over een groot aantal kamers, in totaal 130 kamers, die zijn ingericht in de stijl van kunst, architectuur en oude meubels, dus tijd doorbrengen op deze plek zal voor de bezoeker een geweldige optie zijn om het gevoel te krijgen dat hij weer is teruggekeerd tot de Europese Renaissance.


4- Olympiapark


Verslag en foto's over toerisme in München, Duitsland 2024

Het lijdt geen twijfel dat de uitgestrekte groene ruimtes een van de beste plaatsen zijn die toeristen graag bezoeken, waarvan het Olympia Park het belangrijkste is, dat tot de grote toeristische attracties daar behoort; Zoals het werd opgericht voor de Olympische Spelen, die in het jaar 1972 na Christus plaatsvonden.

In dit park worden veel prachtige concerten gehouden, en dit park was getuige van meer dan prachtige sportoverwinningen, en er zijn veel aspecten van entertainment die op deze plek kunnen worden gebruikt.

 • zwemhal.

 • Schaatsring.

 • Toeristen kunnen genieten van het prachtige Alpenlandschap en daar de beste souvenirfoto’s maken.


5- Marienplatz-plein


Verslag en foto's over toerisme in München, Duitsland 2024

Dit plein is een van de beste pleinen om te bezoeken in München; Omdat het een zeer groot architectonisch monument is, dat een groep markten, kerken en restaurants omvat, evenals drukke markten waar spullen kunnen worden gekocht.

Een groot aantal bezoekers wil graag naar dit plein en de mooiste herdenkingsfoto’s maken, dus als je naar München gaat, moet deze plek in het reisplan worden opgenomen.


6- De kathedraal van de Maagd Maria


Verslag en foto's over toerisme in München, Duitsland 2024

DyEqPJPXQAIIjXr

Deze kerk is een van de prachtige toeristische attracties voor iedereen die van religieuze uitstapjes houdt, en is bovendien een van de oude architectonische monumenten. Het werd gebouwd in de vijftiende eeuw in gotische stijl.

Het is vermeldenswaard dat er een groot aantal toeristen is die deze kerk in Duitsland graag willen bezoeken; Omdat het een zeer grote impact heeft op de Duitse beschaving.

De meeste toeristen, zelfs als ze niet tot de christelijke religie behoren, gaan daarheen om deze kerk te verkennen, boeken te lezen en de religieuze rituelen te volgen die mensen uitvoeren, dus het is een uiterst nuttige ervaring.


7- Allianz Arena


Verslag en foto's over toerisme in München, Duitsland 2024

Een van de beroemdste toeristische attracties in München is de Allianz Arena, of de ronde heks, en een van de beste plaatsen om te worden opgenomen in de lijst met plaatsen om te bezoeken in München; Waar het Duitse internationale team Bayern München speelt.

Hoewel dit museum niet als oud wordt beschouwd; Omdat het in 2005 na Christus werd gebouwd, is het een van de beste plekken waar velen graag naartoe gaan, en deze plek biedt plaats aan een zeer groot aantal toeschouwers of bezoekers, namelijk ongeveer 80.000 mensen.

De naam van dit stadion gaat terug naar het Duitse bedrijf dat het project financierde, Allianz, dus het is noodzakelijk om naar dit charmante stadion te gaan en de schoonheid van het architectonische ontwerp te zien dat zich in de geschiedenis niet zal herhalen.


8- Paleis Nymphenburg


Verslag en foto's over toerisme in München, Duitsland 2024

Dit paleis is in alle opzichten een architectonisch meesterwerk, dus als je naar München gaat, moet je er zeker van zijn dat je het bezoekt en geniet van het prachtige beschaafde uiterlijk en de eeuwenoude bouwstijl.

Het is opmerkelijk dat dit paleis het zomerpaleis was waarin de koninklijke familie Witte Zabach zat, en naast het paleis zijn er veel kiosken en een grote tuin.

Daarom weerspiegelt deze plek de oude beschaving, en het is een geweldige keuze voor iedereen die de oude architectonische beschaving in Duitsland leuk vindt of graag wil zien.

 • Paleis Neuschwanstein

Het woord Neuschwanstein betekent

“De nieuwe pelikaansteen”

Het paleis dateert uit het einde van de negentiende eeuw, toen het door de koning werd gebouwd

Lodewijk II, koning van Beieren

Het is vermeldenswaard dat de bouw van het paleis bijna zeventien opeenvolgende jaren in beslag nam, vooral omdat het werd ontworpen door architect Christian Jank.

Paleis Neuschwanstein

Voorbereiden

Assam-kerk

Een van de belangrijkste en beroemdste kerken in Zuid-Duitsland in het algemeen, vooral het architectonisch ontwerp is zeer nauwkeurig en mooi. Het werd in 1746 gebouwd door de broers Cosmas en Corinne.

Assam-kerk

 • Concentratiekamp Dachau-Dachau

Het is een van de beroemdste concentratiekampen in Duitsland. Het werd gebouwd nadat Hitler aan de macht kwam terwijl de Verenigde Staten van Amerika het tijdens de Tweede Wereldoorlog controleerden. Het kamp was bedoeld om tegenstanders van het nazi-beleid in het algemeen vast te houden.

Concentratiekamp Dachau/Dachau

Zoals blijkt uit de naam van het museum, worden alle BMW-auto’s getoond, inclusief motoren, oude en moderne auto’s, pneumatische machines en motorfietsen, aangezien er meer dan 400 ontwerpen in het museum zijn, een bestemming voor fans van BMW-versies.

BMW-museum

De stad München bevat een zeer vooraanstaande groep prachtige hotels waar je moet proberen te verblijven om te genieten van de grootste luxe tijdens de reis, die was opgenomen in het rapport en de foto’s van het toerisme in München.

 • Kempinski München.

 • Novotel München City Arnulfpark.

 • Beyers Hotel München.

 • Rocco Forte Het Charles Hotel.

 • Sheraton München Westpark.

 • Eurostars Grand Central.

Mis het ook niet: de meest bezochte steden in Duitsland, op volgorde


De beste restaurants in München, Duitsland


München in Duitsland bevat veel restaurants die heerlijk eten serveren, maar er moet op worden gelet dat je naar degenen gaat die halal eten serveren.

 • Hardrockrestaurant München.

 • Schneider München-restaurant.

 • Chinees torenrestaurant München

 • Augustinus’s Restaurant München.

 • Hexen Bauer München-restaurant.

 • Restaurant Le Austria München.

 • Ratskellerrestaurant München.

 • Kennedy München-restaurant.

 • Andy Kraplergarten München Restaurant.

 • Park München Restaurant en café.

 • Oom Restaurant.

Mis het ook niet: de beste hotels in Berlijn, Duitsland


Het beroemdste plein in München, Duitsland


München staat bekend omdat het een groep van de beroemdste pleinen van Duitsland bevat, waar toeristen graag naartoe gaan en daar de mooiste herdenkingsfoto’s maken.

 • Marienhofplein, München.

 • Marienplatz-plein, München.

 • Maximiliaanplein München.

 • Wenen München-plein.

 • Freheitplein München.

 • Sendlingerplein München.

 • Carlsplatz München.

 • Koning Münchenplein.

 • Odensplatz-plein München.

Als u de stad München wilt bezoeken, moet u de toeristische attracties in München zien, voor een ongeëvenaarde rondleiding en de beroemde bezienswaardigheden zien waar u tijdens uw reis doorheen kunt genieten.

Mevrouw Amina Mohamed Zaki

Amina Mohamed Zaki, afstudeerjaar 2009, heeft een Bachelor of Arts in Media, Radio en Televisiedivisie, Mansoura University, woonachtig in het gouvernement van Caïro, mijn hobby is lezen en ik werk schriftelijk via een inhoudssite in de classificaties van Arabisch toerisme en internationaal toerisme

السابق
Meer dan 30 modellen jongenskleding voor familiegelegenheden en bijeenkomsten
التالي
Zo maak je pudding met aardbeien en vanille

اترك تعليقاً