Welt

Foto’s, informatie over de Grote Muur van China (de zeven wereldwonderen)

Foto's, informatie over de Grote Muur van China (de zeven wereldwonderen)

De Chinese Muur ontvangt miljoenen bezoekers van over de hele wereld om de archeologische en historische monumenten te verkennen en de monumenten te bezoeken die bij de muur horen. De muur wordt beschouwd als een van de oude wereldwonderen, waartoe een groep monumenten behoort van de wereld vóór de moderniteit en ontwikkeling bevolking in China.


Feiten over de Grote Muur van China


 • De Grote Muur van China bevindt zich in Peking, de Chinese hoofdstad, en strekt zich uit van Shanhaiguan in het oosten tot Jiayuguan in het noordwesten van de stad.

 • Het voornaamste doel van de bouw van de muur was het beschermen van de noordgrens van het land.

Foto's en informatie over de Chinese Muur 2024

 • De muur werd meer dan eens afgebroken en opnieuw opgebouwd, en hij werd niet volledig gebouwd, maar in de vorm van een onvolledig bouwwerk. In 2012 werd de hele muur voltooid en gerestaureerd om er een toeristische attractie van te maken.

 • De muur werd opgericht tijdens het bewind van Jinshanling om China te beschermen tegen indringers tijdens de oorlogen die in China plaatsvonden voor de eenwording ervan.

Foto's en informatie over de Chinese Muur 2024

 • De ouderdom van de muur gaat terug tot meer dan 2500 jaar en de materialen waarvan de muur is gemaakt zijn niet hetzelfde. De muur is door de eeuwen heen gebouwd en gerestaureerd en in elk tijdperk gebruiken mensen verschillende materialen.

 • De lengte van de muur is ruim 21.196,18 kilometer, wat overeenkomt met 13.170,70 mijl.

 • Het is duidelijk dat sommige delen van rode baksteen zijn gebouwd, sommige andere delen van adobe, gewonnen graniet en andere delen van geagglomereerd marmer.

 • In het jaar 1368 na Christus boekte keizer Ming vele successen en ontwikkelingen die hij doorvoerde om bescherming over de staat te ontwikkelen, en onder deze ontwikkelingen bouwde hij hoge observatietorens die soldaten in staat stellen verdachte bewegingen of pogingen van indringers om de staat binnen te dringen te observeren. het noorden.

 • In de daaropvolgende eeuwen, na de heerschappij van de Mongolen, begon de muur zijn belang als belangrijke verdedigingsbron te verliezen, maar hij werd beschouwd als een archeologische plaats van groot belang voor de onafhankelijkheid van China.

Foto's en informatie over de Chinese Muur 2024

Mis het ook niet: kan de Grote Muur van China vanuit de ruimte worden gezien? En hoe hoog is deze


De geschiedenis van de bouw van de Grote Muur van China


Foto's en informatie over de Chinese Muur 2024

 • In de tijd van 1046-771 v.Chr. begonnen de koningen in het koninkrijk West-Zhou met de bouw van de muur, die aanvankelijk bedoeld was voor amusement en het schilderen op de muren.

 • Tijdens het bewind van koning Wen van Chu in de periode van 689 tot 675 voor Christus werd de muur gebouwd op de ruïnes van de muren en bakentorens die waren gemaakt om de staat Chu te beschermen, de periode waarin verschillende landen begonnen muren te bouwen om hun grenzen te beschermen ter voorbereiding op de grenzen tussen landen.

 • Van 259 tot 210 begon de eerste keizer van China, Qin Shi Huang, met de echte fundering van de muur en de bouw ervan op een manier die de grenzen van de staat beschermt tegen de gevaren waarmee de grenzen van de noordelijke staat worden geconfronteerd.

 • Van 156 tot 87 v.Chr. gaf keizer Liu Che van de Han-dynastie opdracht tot het herstel van de muur en de bouw van buitenmuren vanaf het noordwestelijke deel en de verlenging ervan om het langste deel van de staatsgrenzen te beschermen. de langste periodes waarin het duurde om de muur te bouwen.

Foto's en informatie over de Chinese Muur 2024

 • Keizer Zhu Yuanzhang van de Hongwu-dynastie van 1328 tot 1398 na Christus voltooide de bouw van de muur en herstelde de gesloopte delen ervan. De muur werd tijdens zijn bewind en na zijn dood door zijn zonen en nakomelingen gebouwd voor een periode van 130 jaar. dat de muur zijn huidige vorm aannam.

 • De verbouwingen gingen door tot de laatste keer in 2012, waardoor de vorm van de muur de huidige staat kreeg.

Foto's en informatie over de Chinese Muur 2024

Mis ook niet: de toeristische gids en foto’s van China


Waarom is de Chinese Muur een van de zeven wereldwonderen?


Foto's en informatie over de Chinese Muur 2024

 • De Chinese Muur wordt beschouwd als een van de moderne wereldwonderen, die door de geschiedenis heen de menselijke creativiteit vertegenwoordigt vanwege zijn lange omvang en kracht door de geschiedenis heen.

 • Het ligt midden in de weelderige natuur, tussen bergen en valleien, en de muur is getuige geweest van vele oorlogen en dynastieën sinds het begin van het leven, vóór Christus, tot in onze tijd.

Foto's en informatie over de Chinese Muur 2024

 • De muur wordt beschouwd als een uniek architectonisch wonder dat de menselijke architectuur door de verschillende eeuwen heen belichaamt, en de associatie ervan met de adel en originaliteit van de verschillende stammen van de sultans door de geschiedenis heen.

 • Het is opmerkelijk dat de Grote Muur van China gemakkelijk per satelliet vanuit de ruimte kan worden waargenomen vanaf een hoogte van 160 tot 320 km in de baan van de aarde, net zoals de Proba-satelliet deze kon waarnemen.

Foto's en informatie over de Chinese Muur 2024


Het belang van de Grote Muur van China


Foto's en informatie over de Chinese Muur 2024

 • De muur werd voornamelijk gebouwd om China eeuwenlang tegen invasies te beschermen voordat het verenigd werd, en diende meer dan 2700 jaar als beschermende muur om de staat in stand te houden.

 • Veel burgers en bouwers hebben meegewerkt aan de bouw van de muur, en daarom voelen veel burgers zich verbonden en trots op de muur die door grootouders en overgrootvaders is gebouwd.

Foto's en informatie over de Chinese Muur 2024

 • De muur werkte om de staat te beschermen tegen intellectuele en sociale gevaren tijdens het gebrek aan cultuur en bewustzijn van andere landen.

 • De muur beschermde de economische ontwikkeling en werkte aan culturele vooruitgang, het vergroten van het bewustzijn, het behoud van de identiteit van burgers en het vasthouden aan gebruiken en tradities.

Foto's en informatie over de Chinese Muur 2024

 • De muur speelde een belangrijke rol bij het beschermen van handelsroutes tegen dieven en bevorderde de veilige aankomst van de handel in het land, zoals de Zijderoute, die tijdens zijn terugkeer naar China aan veel invallen werd onderworpen.

 • China beschermde de konvooien en de import- en exporthandel tegen vijandelijke aanvallen door middel van bakens en beschermingstorens die langs de route stonden.

 • Omdat de handel in stand werd gehouden en niet werd binnengevallen, ontstond er in China zelfvoorziening op het gebied van producten en voedsel, en had het land geen buitenlandse producten meer nodig, maar versterkte het zijn exporthandel, wat hielp de economie nieuw leven in te blazen.

 • Op dit moment is de Chinese Muur een van de toeristische trekpleisters waar jaarlijks vele miljoenen toeristen naar toe komen.

Foto's en informatie over de Chinese Muur 2024

Mis ook niet: De zeven wonderen van de antieke wereld in beeld


Informatie over de Chinese Muur


Er kan veel bekend worden door simpelweg foto’s en informatie over de Chinese Muur te zien, aangezien de bouwtechniek de omvang van zijn grootsheid laat zien.

 • Een van de belangrijkste informatie over de Chinese Muur is dat deze meer dan 7.000 wachttorens bevat.

 • De hoogte en breedte van de muur varieert afhankelijk van de lengte van de constructie door de verschillende tijdperken heen en is momenteel ongeveer 10 meter hoog en ongeveer 4,5 meter breed.

 • Het omvat 16 provincies en steden, en loopt ook door een autonome regio.

 • Het bestaat uit een groep verdedigingswerken, waardoor elke sectie qua lengte verschilt van de andere sectie.

 • Het best bewaarde deel dat nog niet veel restauratie heeft ondergaan, is het deel dat werd gebouwd in de Ming-dynastie en ongeveer 8.850 km lang is.

 • China werd binnengevallen door de noordelijke stammen via de muur, in de periode vanaf 1449 na Christus, en de Ming werd op de muren verslagen door de Mongolen, en de oorlog ging door en stopte pas na de verklaring van de vredesperiode die tussen 1644 lag. n.Chr. – 1571 n.Chr.

 • Bij de constructie van de muur is gebruik gemaakt van kleverig rijstmeel, omdat dit dezelfde sterkte en waterbestendigheid heeft als cement.

 • Om de stenen met elkaar te verbinden werd kleverig rijstmeel gebruikt om de groei van onkruid tussen het hekwerk te voorkomen en om de fundering van de muur los te maken.

 • De Grote Muur werd door UNESCO in het jaar 1989 na Christus beschouwd als een van de erfgoedmonumenten, totdat hij in het jaar 2007 na de mondiale stemming werd uitgeroepen tot een van de wereldwonderen.

 • Jaarlijks wordt er een marathonrace over de muur georganiseerd en jaarlijks doen ruim 2.500 lopers mee aan deze marathon.

De Grote Muur van China is een van de oude archeologische vindplaatsen die wordt beschouwd als een van de beroemdste toeristische attracties op aarde, vanwege de grote geschiedenis en het grote gebied waarop de muur werd gebouwd.

De heer Amr Issa

Amr Issa: De eigenaar en directeur van Coma, een bedrijf voor het schrijven van inhoud. Hij begon zijn werk op dit gebied in 2019 met het schrijven van satirisch nieuws, en nu heeft hij veel literaire en wetenschappelijke artikelen op verschillende sites.

السابق
Modern binnenzwembadontwerp 2024
التالي
Stappen voor het maken van Zweedse gehaktballetjes

اترك تعليقاً