Welt

Foto’s van het toerisme in Schotland en de 13 belangrijkste bezienswaardigheden die je kunt bezoeken

Foto's van het toerisme in Schotland en de 13 belangrijkste bezienswaardigheden die je kunt bezoeken

Het land Schotland wordt beschouwd als een van de toeristische landen waar een zeer groot aantal bezoekers naartoe komt; Omdat het veel aantrekkelijke gebieden bevat die alle aspecten van het natuurlijke leven bevatten, diepe eilanden en bergen, en voordat u daarheen reist, is het noodzakelijk om alle toeristische informatie daar te bekijken, waarover wij u informeren.


Hoogtepunten van toeristische informatie in Schotland


Voor alle liefhebbers van de charmante natuur is het noodzakelijk om het land Schotland te bezoeken. Omdat het een van de landen in Noordwest-Europa is, en het een van de prachtige plekken is waar je kunt genieten van de charmante natuur.

Het is vermeldenswaard dat de bezienswaardigheden van Schotland heel verschillend zijn; Er is namelijk een groep kastelen, klassieke paleizen en prachtige architectonische gebouwen gebouwd in de oude klassieke stijl.


De beroemdste toeristische attracties in Schotland


Het land Schotland bevat een groep prachtige en onderscheidende toeristische attracties, dus er moeten er minstens drie zijn in uw plan voor toerisme daar.


1-

Holyrood-paleis

Paleis van Holyroodhouse


Foto's en toeristische informatie in Schotland 2024

Holyrood Palace wordt beschouwd als een van de meest luxueuze paleizen in Schotland, dus het zal een geweldige optie zijn binnen het toerismeplan daar, en de bouw van dit paleis dateert uit de zestiende eeuw, dus het wordt beschouwd als een van de monumenten daar.

Het is vermeldenswaard dat dit paleis de officiële residentie is van de Britse monarch, en het paleis bevat een groot aantal romantische monumenten die verwijzen naar de manifestaties van de beschaving in Schotland.

Mis het ook niet: de belangrijkste toeristische plaatsen in Schotland in foto’s 2023


2-

Stirling Castle

Stirling-kasteel


Foto's en toeristische informatie in Schotland 2024

Foto's en toeristische informatie in Schotland 2024

Dit kasteel wordt beschouwd als een van de beste kastelen om te bezoeken in Schotland, omdat het in de oud-klassieke stijl is gebouwd en de oorsprong ervan teruggaat tot de twaalfde eeuw voor Christus, dus het is een prachtig monument.

Het belangrijkste kenmerk van dit kasteel is de interactie van gidsen met bezoekers van het kasteel en hen naar de plaatsen in het kasteel leiden en de geschiedenis ervan vertellen. Het is vermeldenswaard dat het belangrijkste dat heeft bijgedragen aan de bekendheid van dit kasteel is dat het het ouderlijk huis was van Mary, Queen of Scots.

Er zijn veel renovaties uitgevoerd in dit kasteel, vooral in de binnenhal, maar dit had geen invloed op de oude stijl, maar het waren slechts renovaties, dus de meeste toeristen proberen er altijd naartoe te gaan om dit prachtige architectonische meesterwerk te zien.


3-

Arthur’s Seat-vulkaan

Arthur’s Seat-vulkaan


Foto's en toeristische informatie in Schotland 2024

Hoewel veel mensen er misschien niet aan denken om een ​​vulkaan te bezoeken, wordt dit bezoek beschouwd als een van de beste dingen die gedaan kunnen worden, maar het kan een beetje anders zijn als de vulkaan de Arthur’s Seat-vulkaan is.

Deze vulkaan ligt op een hoogte van 251 meter boven zeeniveau en heeft daardoor een zeer charmant uitzicht op zowel de Forth Bridge als de stad.

Een van de voordelen van deze vulkaan is ook de grote diversiteit aan dieren in het wild; Waar het niet alleen een vulkaan is, maar ook heuvels en bergen bevat met daarin een groep van de mooiste wilde dieren en verschillende planten, naast de aanwezigheid van prachtige wandelpaden daar.

Er zijn veel recreatieve activiteiten die daar kunnen worden gedaan, wat liefhebbers van avontuur en gevaarlijke excursies ertoe aanzet erheen te gaan.


4-

Het kasteel van Edinburgh

Het kasteel van Edinburgh


Foto's en toeristische informatie in Schotland 2024

Dit kasteel wordt beschouwd als een van de grote iconen in Schotland en wordt daar beschouwd als een van de werelderfgoedlocaties, naast dat het een meer dan prachtige toeristische attractie is voor bezoekers van over de hele wereld.

De geschiedenis van de oprichting van dit kasteel gaat terug tot de geschiedenis van de bouw van de Mar Margate-kerk, die in de twaalfde eeuw plaatsvond, en het kasteel bevat veel dingen uit het oude erfgoed, waarvan de belangrijkste het beroemde Mig-geweer is. daterend uit de vijftiende eeuw en andere oudheden en oude monumenten.


5-

Schotse Nationale Portretgalerij

Schotse Nationale Galerij


Foto's en toeristische informatie in Schotland 2024

Deze galerij wordt beschouwd als een van de grote tentoonstellingen waar toeristen graag naar toe gaan, vooral mensen die geïnteresseerd zijn in schilderijen, tekenen en kunst, en het wordt beschouwd als een grote archeologische voetafdruk in Schotland.

Het is vermeldenswaard dat deze tentoonstelling een verzameling prachtige werken van grote kunstenaars bevat, met name:

 • Botticelli.

 • Rafaël.

 • Titiaan.

 • Rembrandt.

 • Vermeer.

 • Constable.

 • Turner.

 • Monet.

 • Van Gogh.

Er zijn ook schilderijen van veel internationale en lokale Europese kunstenaars, en het belangrijkste kenmerk van deze tentoonstelling is dat bezoekers gratis kaartjes krijgen, met uitzondering van enkele tentoonstellingen.

Daarom is de opname van deze tentoonstelling in de lijst van toerisme in Schotland een must. Vanwege de zeer grote impact en het ongeëvenaarde historische belang.

Mis ook niet: toeristische attracties en foto’s in Schotland 2023


De mooiste tuinen van

Schotland


Schotland bevat een groep van de beste tuinen die bezocht kunnen worden, waar u kunt genieten van het natuurlijke landschap en kunt terugkeren naar de primitieve schoonheid die psychologisch comfort en rust geeft.


1-

Rockin’Glen Park

Rouken Glen Park


Foto's en toeristische informatie in Schotland 2024

Foto's en toeristische informatie in Schotland 2024

Een van de mooiste tuinen die zich uitstrekt over een zeer uitgestrekt gebied, en het is een van de beste toeristische bestemmingen voor bezoekers; Omdat het tientallen watervallen, rivieren en meren heeft.

Het is vermeldenswaard dat zowel kinderen als volwassenen van dit park kunnen genieten. Omdat het veel leuke entertainmentaspecten heeft, is het park zeer geschikt voor gezinnen en uitgerust voor mensen met speciale behoeften.


2- Tuin

Stalen waterval

Waterval stelen


Foto's en toeristische informatie in Schotland 2024

Foto's en toeristische informatie in Schotland 2024

Dit park wordt beschouwd als een van de prachtige tuinen waar een groot aantal toeristen naartoe wil; Omdat het wordt gekenmerkt door het feit dat het watervallen bevat op een grote hoogte van ongeveer 120 meter, en het zeer dicht bij de stad Fort ligt.

Bovendien is dit park aan alle kanten omgeven door zeer uitgestrekte groene ruimtes, waardoor bezoekers vele prachtige recreatieve activiteiten kunnen beoefenen.


3-

Princes Street-tuinen

Princes Street-tuinen


Foto's en toeristische informatie in Schotland 2024

Deze tuin wordt beschouwd als een van de prachtige tuinen in de stad Edinburgh, die veel prachtige kenmerken met zich meebrengt. Het is vermeldenswaard dat het niet beperkt is tot een gewone tuin, maar dat het eerder een van de tuinen is die zijn ontworpen met internationale specificaties.

Het land en de planten in dit park variëren enorm, dus het dient als thuisbasis voor veel verschillende monumenten en belangrijke gedenktekens, en in dit park is het mogelijk om veel verschillende activiteiten te beoefenen, zoals wandelen, in alle rust wandelen en genieten van de schilderachtige natuur .

Het heeft ook een groep van de mooiste en wonderbaarlijkste beelden die de Schotse cultuur weerspiegelen, dus dit park is een geweldige keuze voor natuurliefhebbers.


4-

Caledonisch Kanaal

Caledonisch Kanaal


Foto's en toeristische informatie in Schotland 2024

Foto's en toeristische informatie in Schotland 2024

Als u op zoek bent naar een andere en onderscheidende toeristische plek in Schotland, wordt deze plek als een van de prachtige plekken beschouwd. Vanwege het prachtige erfgoedbelang, naast het feit dat het vele pittoreske en karakteristieke landschappen bevat.

Het kanaal verbindt de oostkust van Schotland met de westkust, en het ligt heel dicht bij de stad Fort Willian, dus het is een prachtige tuin waarin je kunt rondlopen, wandelen en genieten van veel comfort en rust. .


5-

Seven Lakes Wetlandpark


Foto's en toeristische informatie in Schotland 2024

Foto's en toeristische informatie in Schotland 2024

Dit park wordt beschouwd als een van de beste parken die meegenomen moet worden in het plan om naar Schotland te reizen. Omdat het zich op een oppervlakte van 20 vierkante kilometer bevindt, en uit de naam is het mogelijk om de belangrijkste herkenningspunten ervan af te leiden, namelijk de zeven meren.

Bovendien bevat het vijf natuurreservaten, naast een landelijk park, en het moderne bevat ook gebouwen die tot de oudste gebouwen daar behoren, en paden om te wandelen en te fietsen, dus dit park heeft een verscheidenheid aan aspecten van het leven.

Het park is ook niet verstoken van prachtige dieren in het wild; Het bevat een groep van de mooiste wilde dieren zoals herten, vogels en andere, dus voor dierenliefhebbers kan dit park een geweldige optie zijn.

Mis ook niet: foto’s van toerisme in Sarajevo, de hoofdstad van Bosnië


De beste restaurants in Schotland


Natuurlijk kan de ervaring van de reis naar Schotland niet worden voltooid zonder te zoeken naar de beroemde restaurants daar, die het beste eten en verschillende keukens aanbieden, waarvan de bekendste zijn:

 • Frizzante Proseccheria-restaurant.

 • Het Great Glen-restaurant.

 • Pera-restaurant.

 • Visrestaurant Crannog.

 • De frietkraam West End.

 • LL Italiano-restaurant.

 • Chaophraya Edinburgh-restaurant.

Toerisme in Schotland

Elian Donan-eiland

Het begin zal zijn op dit prachtige eiland, gelegen nabij een van de beroemdste meren ter wereld

Schotland

Dat wordt (Diush) genoemd, en het is vermeldenswaard dat dit eiland een grote groep oude monumenten omvat, aangezien de beroemdste daarvan een kasteel is waarvan de bouw dateert uit de vierde eeuw na Christus.

Elian Donan-eiland


Rosslyn-kasteel


Er gaan veel verhalen en legendes rond het kasteel en de kerk. Het kasteel werd gebouwd door de Tempeliers in 1303 nadat ze waren ontsnapt aan de koning van Frankrijk. Er wordt gezegd dat de ridders enkele schatten van Jeruzalem meenamen, waaronder de Heilige Graal en de Heilige Speer, evenals de schatten die ze in ondergrondse gangen en catacomben begroeven.

Rosslyn-kasteel

Falkirk-wiel

Het werd in 2002 voor het publiek geopend als onderdeel van de viering van het gouden jubileum, en het wiel is ontworpen om boten van de ene naar de andere kant te vervoeren, aangezien het wiel 180 graden kan draaien, vooral met een hoogte van 35 meter en een diameter van 35 meter. 35 meter Mis geen bezoek

Falkirk-wiel.

Falkirk-wiel

Foto’s van Balmoral Castle

Het kasteel was aanvankelijk een klein huis dat in 1852 door Prins Albert en Concert werd gekocht, maar door de architect William Smith werden wijzigingen en uitbreidingen aangebracht om bij de koninklijke familie te passen, aangezien het kasteelgebied nu meer dan 20.000 hectare beslaat en ook grote bossen en landbouwgronden, het kasteel ligt in Aberdeenshire.

Balmoral-kasteel

Taransey-eiland

Dit eiland is een van de meest populaire toeristische bestemmingen van het land

Schotland

Hier moeten we echter iets belangrijks vermelden, namelijk of u, beste toerist, wilt bezoeken

Schotland

Tijdens het winterseizoen adviseren wij u om van dit eiland gedurende die tijd uw toeristische bestemming te maken, omdat de luchtvochtigheid merkbaar afneemt, naast het feit dat het een groot aantal hoogten en bergen omvat die het van overal omringen, waardoor het een toeristische attractie van klasse, de eerste, vooral in de winter.

5759867b3cbc973

Luskentyre-strand

Luskentyre-strand

De beste hotels in Schotland

 • Je vindt City Central Hotel in Edinburgh.

 • Hilton Glasgow.

 • Station Hotel ligt in Perth.

De beste restaurants in Schotland

 • De tafel

  Het is gevestigd in Edinburgh en serveert Schotse gerechten.

 • Dakota Bar & Grill

  Het is gevestigd in Glasgow en serveert Europese en Britse gerechten

 • De verlorenen

  Het is gelegen in Perth en serveert Britse gerechten.

De ervaring van reizen naar Schotland is een van de leukste ervaringen die je moet ervaren. Omdat het vele prachtige toeristische attracties bevat, naast internationale restaurants die heerlijke maaltijden serveren.

De heer Amr Issa

Amr Issa: De eigenaar en directeur van Coma, een bedrijf voor het schrijven van inhoud. Hij begon zijn werk op dit gebied in 2019 met het schrijven van satirisch nieuws, en nu heeft hij veel literaire en wetenschappelijke artikelen op verschillende sites.

السابق
Stappen om Ashura met noten in eenvoudige stappen thuis te maken
التالي
Dit jaar regelen we 5 van de beste Luxor-hotels voor gezinnen en jongeren

اترك تعليقاً