Welt

Ideeën voor de 93e Saoedische Nationale Dag voor kinderen voor distributies en tekenen

افكار لليوم الوطني السعودي

Nationale Dag is een van de belangrijkste nationale gelegenheden in Saoedi-Arabië, een datum die getuigt van de transformatie van Saoedi-Arabië naar deze belangrijke culturele, stedelijke en historische welvaart en de verwezenlijking van enorme vooruitgang op verschillende gebieden.

Een dag is het ermee eens

Zaterdag 23 september 2023

De viering van de Saoedische Nationale Dag begon in 1932, toen koning Abdulaziz Al Saud erin slaagde alle delen van het koninkrijk te heroveren van de tirannen die hen controleerden.

Om het koninkrijk te verenigen en al zijn landen te annexeren, vocht de koning gedurende het eerste kwart van de twintigste eeuw vele veldslagen totdat hij in staat was de landen van Saoedi-Arabië te verenigen.Na de eenwording van het koninkrijk werd de naam Saoedi-Arabië gegeven ernaar toe in plaats van Hijaz.

 • Voorbereiden

  Viering van de Saoedische nationale feestdag

  Het is een heel belangrijke kwestie, omdat het het belang van de geschiedenis en de trots daarop aantoont.

 • Deze dag motiveert de bevolking van het land om plannen te maken voor de toekomst en deze op solide fundamenten op te bouwen.

 • De Saoedische Nationale Dag is een getuige van de strijd van de koningen van Saoedi-Arabië om één thuisland op te bouwen.

Artikel inhoud

 • 1 Ideeën voor Saoedische Nationale Dag 93

 • 2 Programma Saoedische Nationale Dag 93

 • 3 aspecten van het vieren van de Saoedische Nationale Dag

 • 4 Kleuterschoolviering van de Saoedische nationale feestdag

Ideeën voor Saoedische Nationale Dag 93

Er zijn een paar dagen verwijderd van de viering van de Nationale Dag, de dag waarop de strijd van de koningen van Saoedi-Arabië en hun glorie in het opbouwen van een sterke staat worden herdacht. Er zijn verschillende onderscheidende ideeën die kunnen worden geïmplementeerd. Ideeën voor de Nationale Dag:

Ochtendtoespraak over Saoedische Nationale Dag 93

Nationale feestdag wordt als een dag beschouwd

Wees getuige van prestaties en vooruitgang

Daarom is het tijdens deze dag mogelijk om verschillende competities te houden om talent op verschillende gebieden te vieren, zoals vorig jaar gebeurde tijdens de viering, waar de wedstrijd “We Dream and Achieve” werd gehouden.

Wallpapers van de Saoedische nationale feestdag

Het organiseren en houden van culturele avonden

En artistieke evenementen, waarbij belangrijke en creatieve figuren op dit gebied worden geëerd.

Deel Nationale Kinderdag

Nationale Feestdag komt om een ​​van de belangrijke historische gelegenheden in Saoedi-Arabië te vieren, dus het is mogelijk om dit te vieren door jongerenreizen te organiseren naar de historische plaatsen die van deze plek getuigen.

Op Nationale Feestdag kan een feestfeest worden gehouden

Voor begaafde mensen, mensen met speciale vaardigheden en mensen die de Koran uit het hoofd leren, om liefde voor het vaderland te koppelen aan religieuze diepgang.

Deel Nationale Kinderdag

Programma Nationale Dag 93 van Saoedi-Arabië

De meeste Saoedische scholen organiseren een speciaal programma voor de Saoedische Nationale Dag, dat een groep belangrijke activiteiten en evenementen omvat:

Saoedische nationale feestdag 93
Saoedische nationale feestdag 93
Saoedische nationale feestdag 93
Saoedische nationale feestdag 93

 • Het gevoel van verbondenheid met het thuisland versterken door studenten te laten wennen aan het dragen van de witte en groene kleding van de Saoedische vlag.

 • Plan een korte toespraak voor de schooldirecteur, zodat hij deze gedurende 10 tot 15 minuten aan de leerlingen voordraagt. De toespraak draait om de aanduidingen van deze speciale dag en de impact ervan op de activiteit van het Koninkrijk.

 • Door leerlingen de opdracht te geven een schoolradioprogramma te maken over de Saoedische Nationale Dag en zijn geschiedenis, helpt dit hun kennis van de geschiedenis van het Koninkrijk en de belangrijkste prestaties ervan te vergroten.

 • Het houden van theatrale en artistieke uitvoeringen die de Nationale Dag bespreken en bijdragen aan het tonen van de evenementen ervan, wat het enthousiasme en de gehechtheid van studenten aan hun thuisland vergroot.

Aspecten van de viering van de Saoedische nationale feestdag

Meerdere

Aspecten van de viering van de Saoedische nationale feestdag

Wat meer dan één vorm aanneemt:

Deel Nationale Kinderdag

 • Openbare voorzieningen, particuliere en publieke afdelingen en instanties kunnen worden versierd met de Saoedische vlag en de groene en witte kleuren om het belang van deze kleur en de omvang van zijn invloed uit te drukken.

 • Het vormen en decoreren van witte en groene dessertborden, die Saoedi-Arabië, de vlag en het embleem ervan symboliseren.

 • Openbare plaatsen versieren met groene en witte ballonnen.

 • Het houden van diverse vieringen op openbare straten en pleinen waar volwassenen en kinderen zich verzamelen.

 • Het uitdelen van geschenken en medailles als een vorm van beloning en aanmoediging voor talenten en mensen met verschillende capaciteiten.

Kleuterschoolviering van de Saoedische nationale feestdag

Gezichtstekeningen voor nationale feestdag

 • Het benutten van de talenten van kinderen met speciale vaardigheden op het gebied van tekenen en kleuren om de Saoedische vlag te tekenen, draagt ​​bij aan het verdiepen van de patriottische geest onder kinderen vanaf jonge leeftijd.

 • Het ontwerpen en vervaardigen van kleine en middelgrote vlaggen en deze uitdelen aan jonge kinderen in de ochtendrij, wat helpt het patriottische gevoel in hen te verdiepen, hun liefde voor hun thuisland te vergroten en hen in staat te stellen hun samenleving in de toekomst vooruit te helpen.

 • ‘s Ochtends het volkslied uitzenden voor de kinderen in de rij en herhalen tijdens pauzes en rusttijden, zodat deze kinderen het kunnen onthouden en eraan kunnen wennen als een essentieel onderdeel van hun dag.

 • Leraren verbinden de Saoedische Nationale Dag met verhalen en anekdotes, waar ze het geheugen en de verbeeldingskracht van hun kinderen kunnen stimuleren met de gebeurtenissen en activiteiten van deze dag door interessante verhalen op te zeggen die hen helpen de betekenis, betekenis en betekenis van de viering af te leiden.

We hebben aan u, onze volgers, ideeën gepresenteerd voor de 93e Saoedische Nationale Dag. Voor verdere vragen: U kunt contact met ons opnemen via de opmerkingen onder het artikel en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

De heer Germaine Khairat Fahim

Germaine Khairat Fahim, bachelor in massacommunicatie, universiteit van Caïro, afdeling journalistiek, klas van 2015, uit het gouvernement Gizeh, is schrijver van een inhoudswebsite in de sectie Astrologische horoscopen en vele andere categorieën, zoals frequenties en verschillende openbare diensten.

السابق
Deel Saoedische Nationale Dag 93 met foto’s
التالي
Hoe lang duurt het tot Saoedische Nationale Dag 93? Wanneer is de Saoedische Nationale Dag?

اترك تعليقاً