Geneesmiddel

Mijn ervaring met het medicijn Deanxit en het effect ervan op het gewicht

تجربتي مع دواء deanxit وتاثيره على الوزن

Mijn ervaring met Dianexet (

deanxit


) en het effect ervan op het gewicht was een van de belangrijkste ervaringen die ik heb meegemaakt, gezien de enorme informatie die ik uit die ervaring heb opgedaan over depressiemedicijnen in het algemeen, en via het volgende zal ik u mijn ervaring en de ervaring van mijn andere vrienden presenteren , wat voor sommigen misschien in tegenspraak lijkt met wat ik heb meegemaakt.


Mijn ervaring met Dianexet en gewichtstoename


Het is vermeldenswaard dat dit medicijn een van de meest populaire soorten medicijnen is die worden gebruikt voor de behandeling van gevallen van depressie en het prikkelbaredarmsyndroom, wat resulteert in een toestand van overdreven spanning en angst, naast een toestand van nervositeit. leven en de pijnlijke ervaringen die ik heb meegemaakt, was dit medicijn voor mij de perfecte oplossing om van deze problemen af ​​te komen.

Ik ging naar de dokter die gespecialiseerd is in psychologische en neurologische aandoeningen en hij schreef het mij voor, en het leverde daadwerkelijk de resultaten op die ik zocht. Mijn leven werd enigszins stabiel, maar deze kwestie kwam niet overeen met alles wat ik doormaakte in mijn leven. Depressie verscheen opnieuw, maar om een ​​andere reden. Het is anders dan voorheen, namelijk gewichtstoename.

Ik leed aan overmatige zwaarlijvigheid, en in eerste instantie vertelde de dokter me niet dat een van de bijwerkingen die van de medicatie zouden kunnen optreden, een effect op de eetlust was. Ik had al gemerkt dat mijn verlangen om te eten onbeschrijfelijk was geworden, maar ik dacht dat het kwam doordat mijn psychische toestand geleidelijk aan verbeterde en dat zou komen, met dit soort voedsel.

Ik ging naar de dokter om hem te vertellen dat mijn toestand goed is geworden, maar er is iets dat de vreugde die ik voel verbreekt, namelijk mijn gewichtstoename. Heeft het medicijn deanxit daar iets mee te maken? Dat verzekerde hij mij inderdaad het kan ertoe leiden dat ik overmatig eet, wat tot gewichtstoename leidt.

Ik was verdrietig omdat hij mij dit niet eerder had verteld, maar alleen enkele belangrijke details over het geneesmiddel, die ik vanwege mijn ervaring met Dianexet aan u moet overbrengen, namelijk:

Effectief materiaal

Melitracine, flupentixol.

Eigendomscategorie

Psychiatrische ziekte.

Geneesmiddelclassificatie

Antipsychotica.

Farmaceutische vorm

Tabletten 0,5, 10 met.

het producerende bedrijf

Lanback AS

H-Lundbeck A/S

.

Dus besloot ik om volledig te stoppen met het gebruik van dit medicijn, maar ik stopte er niet op eigen kracht mee, maar eerder onder begeleiding van de arts, omdat ik erachter kwam dat er ontwenningsverschijnselen in het lichaam verschijnen als ik stop met het gebruik ervan.

Mis ook niet: Deanxit, indicaties voor gebruik en juiste dosering


Mijn ervaring met

deanxit

En gewichtsverlies


Mijn ervaring met deanxit en het effect ervan op het gewicht

Ik heb u mijn ervaring met Dianexet en het effect ervan op de gewichtstoename gepresenteerd, maar ik zou u graag willen verduidelijken dat het niet voor iedereen de standaard was, maar er zijn enkele van mijn vrienden die dit medicijn hebben gebruikt om het probleem van depressie op te lossen en een staat van apathie die ze ervoeren, en ze kwamen niet aan.

Het toonde eerder gewichtsverlies aan, dus besloot mijn vriendin die deze ervaring meemaakte haar ervaring met dit medicijn met u te delen en de problemen uit te leggen waarmee ze ermee te maken kreeg.

Ik adviseerde een van mijn vrienden, die klaagde over de druk van het leven en de staat van onverschilligheid en buitensporige nervositeit die ze had gekregen, waardoor ze veel mensen om haar heen verloor, om het medicijn deanxit te gebruiken, omdat het daadwerkelijk behandeling biedt bij die mensen. gevallen, maar ik adviseerde haar ook om het niet te gebruiken, tenzij er een arts over werd geraadpleegd.

Ze ging zelfs met mij mee naar mijn consultatieafspraak en het was gemakkelijk voor haar om het te gebruiken, omdat er niets was dat haar zou hinderen bij het gebruik van dit medicijn, dus adviseerde de dokter haar om twee tabletten per dag te gebruiken, verdeeld over twee keer, maar benadrukte dat niemand haar adviseerde dit medicijn in dezelfde dosis te gebruiken vanwege de verschillende gevallen.

Gebaseerd op wat ik heb meegemaakt in mijn ervaring met het medicijn Dianexet en de aard van het effect ervan op het gewicht, probeerde ik haar te waarschuwen dat het ervoor zou kunnen zorgen dat ze zwaarder zou worden, maar na verloop van tijd en bij gebruik gedurende een periode van maximaal een maand , merkte mijn vriendin dat ze afviel omdat ze niet wilde eten.

Toen we de arts hierover vroegen, bevestigde hij dat dit medicijn de lichaamshormonen van een vrouw op verschillende niveaus beïnvloedt.Het effect kan afhankelijk van het geval toenemen of afnemen, dus deze bijwerking verscheen bij haar.

Maar het geluk stond aan haar kant, aangezien haar psychologische toestand ten goede verbeterde omdat ze een paar kilo van haar gewicht wilde verliezen, dus het leek haar in alle opzichten een geweldige ervaring.


Bijwerkingen van Dianexet


Gebaseerd op veelvuldig heen en weer gaan naar de dokter als gevolg van het ontdekken van enkele van de bijwerkingen die naar voren kwamen bij het gebruik van dit medicijn in de ervaring van mij en mijn vriend met Dianexet en het effect op het gewicht, besloot de dokter ons te informeren over alle veel voorkomende bijwerkingen die eruit kunnen voortvloeien, die ik besloot u als volgt over te brengen:

 • Droge mond.

 • Ik had een hallucinatie, maar het overkwam mij niet.

 • Visusstoornissen, maar ik ervaar ze niet.

 • Duizeligheid en evenwichtsverlies, dit ervaarde ik lichtelijk en soms ook als ik plotseling opstond.

 • Het verlangen om te slapen, en ik werd daar ook mee geconfronteerd. Ik sliep langer dan normaal en voelde me de hele tijd lui en lusteloos.

 • Een verhoogde hartslag wordt als een teken van gevaar beschouwd.De arts waarschuwde ook dat als dit bij iemand van ons gebeurt, we hem onmiddellijk moeten raadplegen vanwege de complicaties die daaruit kunnen voortvloeien.

 • Een slechte concentratie is voor mij eigenlijk het meest vervelende symptoom na duizeligheid, evenwichtsverlies en gewichtstoename, dit symptoom blijft op de lange termijn bestaan ​​en ik heb er tot nu toe nog steeds last van.

 • Toegenomen zweten en gastro-intestinale stoornissen gevolgd door diarree.

Mis ook niet: NoDeprine: Indicaties voor gebruik en bijwerkingen


Contra-indicaties voor het gebruik van Dianexet


Mijn ervaring met deanxit en het effect ervan op het gewicht

Door nu mijn ervaring met deanxit te presenteren wat betreft het beïnvloeden van het gewicht, zou ik u de contra-indicaties voor dit medicijn willen overbrengen, die de arts eerst bevestigde voordat hij mij toestond het medicijn te gebruiken, waaronder het volgende:

 • Zwangerschap en borstvoeding. De arts zei dat het medicijn de zwangerschap beïnvloedt, hetzij door misvormingen, hetzij door een miskraam, en in het geval van borstvoeding heeft het een negatieve invloed op het kind, en kan hij bijwerkingen vertonen die verband houden met het medicijn als gevolg van het lekken in de bloedsomloop. moedermelk.

 • In gevallen van depressie met zelfmoordgedachten bevestigde hij eerst dat mijn toestand dit punt nog niet had bereikt, en hij zei dat in die gevallen eerst psychotherapie in sessies moet worden gegeven, en dat de patiënt dan het medicijn moet gaan gebruiken.

 • Mensen die lijden aan hormonale stoornissen in het lichaam. Volgens wat er over het medicijn is gezegd, heeft het op natuurlijke wijze invloed op de hormonen en leidt het tot een disbalans bij stabiele hormonen, waardoor het vergroten van de disbalans kan leiden tot verergerende complicaties.

 • Mensen die lijden aan bewustzijnsverlies.

 • Gevallen van hartfalen.

 • Hij zorgde er ook eerst voor dat ik geen overgevoeligheid had voor de ingrediënten in het medicijn om het optreden van allergische symptomen bij gebruik te voorkomen.


De toegestane dosis van een medicijn

deanxit


Ik kwam veel mensen tegen die vroegen naar je ervaringen met het medicijn Dianexet en het effect ervan op het gewicht, en een van de vragen nadat ik over de ervaring had gehoord en wat de gebruikers doormaakten, was de wens om de toegestane dosis van dit medicijn te weten.

Maar het is de moeite waard om op te merken, en gebaseerd op de eerlijkheid die ik voor mezelf heb, dat ik u niet kan adviseren om het in een specifieke dosis in te nemen, aangezien de arts heeft bevestigd dat de dosis varieert afhankelijk van de gezondheidstoestand waarin de patiënt zich bevindt. Er zijn mensen die het eens zijn met het innemen van één tablet per dag en de dosis is voldoende om de frequentie van de stoornissen niet te vergroten. Het heeft hormonen, en er zijn gevallen waarin u 2 tabletten per dag moet innemen om de gewenste resultaten uit de behandeling te krijgen. medicijn.

Alleen een arts kan deze verschillen vaststellen, dus ik raad u aan dit medicijn niet te gebruiken zonder uw arts te raadplegen.

Mis het ook niet: Wanneer werken angstmedicijnen?


Wat u uw arts moet vertellen als u Dianexet voorschrijft


Zoals ik in het begin al zei, gaf mijn ervaring met Dianexet mij de kans om veel dingen over dit medicijn te leren, en onder die dingen moest ik de arts vóór gebruik vertellen, namelijk:

 • Alle gezondheidsziekten die hen aanbelangen.

 • Geneesmiddelen die worden gebruikt om andere ziekten te behandelen.

 • Kruiden die gegeten worden.

 • Of er nu vitamines worden ingenomen of niet.

Aangezien deze zaken leiden tot een verschil in de dosis die mag worden gebruikt, en dit van invloed kan zijn op de beslissing van de arts om het medicijn wel of niet te gebruiken, moet u er dus aan denken om de arts over deze zaken te informeren voordat u het medicijn gebruikt.

Wat ik u vertelde vanuit mijn ervaring met het medicijn Dianexet en gewichtstoename zullen wellicht niet voor velen gelden, en de medische informatie die ik citeerde is slechts een citaat van de arts die gespecialiseerd is in mijn aandoening, maar u moet ook uw eigen arts raadplegen over de kwestie van gebruik.

De heer Amr Issa

Amr Issa: Eigenaar en directeur van Kuma Content Writing Company. Hij begon zijn werk op dit gebied in 2019 met het schrijven van satirisch nieuws en heeft nu veel literaire en wetenschappelijke artikelen op verschillende sites.

السابق
De betekenis van de naam Mira en de 8 meest prominente van haar persoonlijke kenmerken (Mira)
التالي
Duspatalin: indicaties voor gebruik en bijwerkingen

اترك تعليقاً