Kochen

Regenachtige dag binnenshuis – inhoudssite

6756564554

Een regenachtige dag in huis, waarop je energiek wakker wordt en verwacht de dag buiten door te brengen, maar als je de gordijnen opendoet en niets anders ziet dan een lucht vol regen, met wat ideeën heb je natuurlijk een leuke dag thuis .

Neem gewoon de gevoelens van slecht weer en maak er een leuke tijd van thuis, voltooi uw geplande projecten en breng wat tijd door met uw dierbaren op een comfortabele plek.

Een regenachtige dag binnenshuis Begin met een ontbijt

Zet je luiheid opzij en stap uit bed en begin je ochtend met een warme maaltijd.Als je van vleespasteien houdt, of van ovengebakken appeldonuts houdt, meng er dan wat gekruide suiker overheen om het een heerlijke gouden kleur te geven.

Lees meer: ​​Een essay over de winter

9090898

Regenachtige dag binnenshuis werken aan het project dat je wenst

Het beste aan thuisblijven is wat tijd besteden aan de projecten die je onlangs hebt gepland. Leg gewoon wat kussens neer en neem je gereedschap mee. Om de kamer gezellig te maken, leg je de zwaailichten, zachte dekens en opgestapelde tijdschriften aan de kant. maak je klaar voor de middag en ga aan de slag.

8687564

86764423

Ik kook de lunch

Als je tijdens de lunch honger hebt, kies dan voor iets pittigs behalve chili. Dit betekent dat het pastatijd is, omdat het gezond is, en dichter bij traditionele pasta ligt, omdat het met brood wordt gegeten. Als je van knapperig brood houdt, verwarm het brood dan in de pan. de oven voordat je gaat eten, en je kunt er plakjes tomaat, paprika en kaas aan toevoegen.

786543

In de middag de kinderen vermaken

Als er kinderen in huis zijn, dan is er vreugde naar je toe gekomen omdat je nu van wat waanzin zult genieten, en je kunt de kinderen bij het maken van dit amusement betrekken.

Het is om van truien (blikjes) een aantal prachtige versieringen te maken waar je een paar uur mee bezig bent, maar ze houden de kinderen bezig en vermaken tijdens het eten.

87786756

een hapje eten

Nadat je ‘s ochtends en ‘s middags hard hebt gewerkt, heb je iets nodig om ‘s avonds wat energie te geven. Courgettechips zijn heel gemakkelijk te maken.

Snijd de courgette in plakjes, breng ze op smaak met olijfolie en zout en plaats ze in de oven.Als je er een hap van neemt, koop je nooit meer kant-en-klare chips.

686745342

Maak het avondeten klaar

Ga het avontuur aan om thuis te blijven eten en een internationale maaltijd te bereiden, een recept met zeevruchten. Het is een meer dan heerlijk recept om ‘s avonds te eten, omdat het heel gezond is.

Zie meer: ​​- Een essay over regen

8978656

Regenachtige dag binnenshuis Bereid je eigen dessert voor

Een bord ijs is een idee dat niet goed klinkt als het koud is en het regent, maar je kunt wel een bord met snoep klaarmaken.Probeer wat noten of veenbessen met wat koekjes.

Sluit de dag af met een heerlijk appelsap

Sluit de avond af met een glaasje appelsap, heerlijk met een beetje dom.

In plaats van alleen maar thuis te zitten, heb je van je woon-werkverkeer een avontuur gemaakt, je hebt de geplande projecten uitgevoerd, veel lekker eten gemaakt en veel plezier gehad.

A/ Iman Mohammed Mahmoud

Iman Muhammad Mahmoud, afgestudeerd in onderwijs en informatietechnologie, ik werk als computer- en systeemtrainer, schrijver van artikelen op vele websites, gespecialiseerd in nieuws en diensten in het Koninkrijk Saoedi-Arabië op de Al-Kifah Al-Arabi-website.

السابق
Met foto’s, hoe je stap voor stap een verjaardagstaart klaarmaakt
التالي
Royal Vit G: Indicaties voor gebruik en juiste dosering

اترك تعليقاً